Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Τριβίδια με σφουγγάρι ή χωρίς - σπάτουλες - μυστριά









Τριβίδια σοβά με σφουγγάρι ή χωρίς - σπάτουλες - μυστριά σε πολύ καλές τιμές θα βρείτε στο 2310 428900.


Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ:


Τριβίδια σοβά με ή χωρίς σφουγγάρι - Ελαστική σπάτουλα αρμολόγησης πλακιδίων



Τριβίδια με σφουγγάρι μαλακό ή σκληρό

Tα τριβίδια με σφουγγάρι χρησιμοποιούνται για μια πρώτη εξομάλυνση και λείανση πριν περάσουμε σε πλαστικό ή μεταλλικό τριβίδι για την τελική επεξεργασία των σοβάδων.

Τα τριβίδια με σφουγγάρι γεμίζουν τα κενά και εξισώνουν εξάρσεις και βαθουλώματα. 
Είναι απαραίτητα όταν οι σοβάδες τραβάνε πολύ γρήγορα λόγω ατμοσφαιρικών συνθηκών.

Πρέπει να χρησιμοποιούνται σε ένα κατάλληλο - και αρκετά στενό - παράθυρο χρόνου. 

Ούτε να έχει σκληρύνει αρκετά ο σοβάς διότι δεν θα κατεργάζεται σωστά ούτε να είναι πολύ νωπός ώστε να παρασύρεται από το τριβίδι.

Όπως φαίνεται στο ανωτέρω σχήμα υπάρχουν αρκετά μεγέθη καθώς και δύο τύποι σφουγγαριών.

Το πορτοκαλί είναι πιο μαλακό και το μπλε πιο σκληρό. 
Είναι φτιαγμένα από αφρώδες καουτσούκ με διαφορετικές πυκνότητες.






Τα παραπάνω τριβίδια με παχύ σφουγγάρι χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμο των πλακιδίων μετά την αρμολόγηση. 
Το καφέ είναι από πολυεστερικό αφρό και το κίτρινο από πολυαιθερικό.









Πιο πάνω βλέπετε σφουγγάρια καθαρισμού για ακριβώς την ίδια χρήση. 
Τα πορτοκαλί είναι από αφρώδες καουτσούκ και τα καλύτερα για τέτοιες εφαρμογές.










Πλαστικά τριβίδια σαν το ανωτέρω χρησιμοποιούνται για τελική λείανση στο σοβά. 
Χρήση τους γίνεται και στους σοβάδες εξωτερικής θερμομόνωσης / θερμοπρόσοψης.









Τα μυστριά με λαβή δύο χεριών από ατσάλι χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή στον τοίχο σοβάδων,σπατουλαριστών κλπ.











Τέλος υπάρχουν μεταλλικές σπάτουλες με δόντια η χωρίς για την εφαρμογή κόλλας θερμοπρόσοψης,σοβάδων,κόλλας πλακιδίων κλπ.


Τριβίδια με σφουγγάρι ή χωρίς - σπάτουλες - μυστριά σε πολύ καλές τιμές και μεγάλη ποικιλία θα βρείτε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.



Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – ΜΒΑ – DipM



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου