Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Υαλοπλέγματα Glasgrid για τη συντήρηση / επισκευή δρόμων - οδοστρωμάτων





Υαλοπλέγματα Glasgrid της Adfors για τη συντήρηση / επισκευή δρόμων - οδοστρωμάτων θα βρείτε στις καλύτερες τιμές στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη - Ελλάδα.


Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ:


Συντήρηση κι επισκευή δρόμων / οδοστρωμάτων με υαλοπλέγματα Glasgrid


Tα υαλοπλέγματα - ασφαλτοπλέγματα ή γεωπλέγματα οδοποιίας - Glasgrid CG εκτός από την ενίσχυση των οδοστρωμάτων προσφέρουν και στεγανοποίηση και είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για φρεζαρισμένες επιφάνειες.

Πρόκειται για ένα σύνθετο προϊόν που αποτελεί ένα πάντρεμα του καταξιωμένου  Glasgrid GG με ένα γεωύφασμα βελονωτό,μη υφαντό που εμποτισμένο με το κατάλληλο ασφαλτικό γαλάκτωμα μπορεί να παίξει το ρόλο μιας στεγανοποιητικής,προστατευτικής στρώσης για το οδόστρωμα.


Περισσότερα για το  Glasgrid CG 100 εδώ:



Διπλή προστασία

Οι υψηλές εφελκυστικές αντοχές σε συνδυασμό με με το μεγάλο μέτρο ελαστικότητας εμποδίζουν την ανακλαστική ρηγμάτωση της ασφαλτικής στρώσης συντήρησης.

Αυτό γίνεται γιατί τα υαλοπλέγματα οδοποιίας - Glasgrid CG παραλαμβάνουν τις τάσεις που αναπτύσσονται από το ανοιγοκλείσιμο των ρωγμών λόγω θερμικών συστολοδιαστολών και τις αποσβένουν στο οριζόντιο επίπεδό τους.

Δηλαδή δεν τις αφήνουν να κάνουν ζημιά στη νέα ασφαλτική στρώση διαδίδοντας τις ρωγμές της παλιάς - ανακλαστική ρηγμάτωση.

Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη σωστή εγκατάσταση / εφαρμογή των υαλοπλεγμάτων οδοποιίας - Glasgrid CG:




Για υαλοπλέγματα Glasgrid της Adfors για τhν επισκευή / συντήρηση δρόμων - οδοστρωμάτων καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη / Greece.



Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου