Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Γεωυφάσματα εδαφοκάλυψης ενάντια σε αγριόχορτα / ζιζάνια: Οι καλύτερες τιμές








Γεωυφάσματα εδαφοκάλυψης - πανί ή ύφασμα - ενάντια σε αγριόχορτα / ζιζάνια σε πολύ καλές τιμές θα βρείτε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου αντιπροσώπων.


Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ:


Γεωυφάσματα πολυπροπυλενίου για χρήση σε κήπους: Τιμές - Θεσσαλονίκη


Tα γεωυφάσματα εδαφοκάλυψης Terraplast Geotex  - πανί ή ύφασμα όπως τα αποκαλούν στην πιάτσα - ενάντια σε αγριόχορτα / ζιζάνια χρησιμοποιούνται σε εφαρμογές όπως:

- κήποι

- χώροι φύτευσης / πρασίνου σε κατοικίες

- φυσικά μονοπάτια

- πρασιές και ζαρντινιέρες

- καλλιέργειες

- φωτοβολταϊκά πάρκα κλπ

Τα μη υφαντά αυτά γεωυφάσματα είναι φτιαγμένα από πολύ δυνατό πολυπροπυλένιο, σταθεροποιημένο έναντι των υπεριωδών με γραφίτη. 
Το χρώμα τους επομένως είναι μαύρο.

Αν και η αντοχή τους σε υπεριώδεις είναι πολύ καλή,όλα αυτά τα πολυμερή υλικά θα πρέπει να καλύπτονται από ένα στρώμα υλικού που μπορεί να είναι χαλίκι,κροκάλες,άμμος,φλοιοί,πριονίδια κλπ ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση. 
Δεν πρέπει ποτέ να αφήνονται ακάλυπτα και έρμαια του ανένδοτου και των υπεριωδών.


Βασικά στοιχεία

- βάρος: 100 gr/m2

- διαστάσεις: 50 x 1,5m  και   10 x 1m για do-it-yourself καταστάσεις


Τα γεωυφάσματα εδαφοκάλυψης Terraplast Geotex είναι πολύ δυνατά και πυκνά δομημένα για να αντιστέκονται στη διάτρηση από αγριόχορτα και ζιζάνια.

Σε αντίθεση δε με τα υφαντά γεωυφάσματα - αυτά που μοιάζουν με λινάτσες - είναι πολύ γρήγορα διαπερατά από το νερό και δεν θα δημιουργήσουν ποτέ πρόβλημα λιμνασμάτων,πνίξιμο της φύτευσης,και παράσυρσης της επικάλυψης.

Αντίθετα επιτρέπουν τη διέλευση του αέρα και των θρεπτικών στατιστικών εξασφαλίζοντας υγιή φυτά και μια δυνατή και παραγωγική δομή εδάφους που μεγιστοποιεί την απόδοση.

Για γεωυφάσματα εδαφοκάλυψης - πανί ή ύφασμα - ενάντια σε αγριόχορτα / ζιζάνια στις καλύτερες τιμές της αγοράς, καλέστε μας στο 2310 428900- Θεσσαλονίκη.



Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου