Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Μεμβράνες λιμνοδεξαμενών και ΧΥΤΑ: Είδη - τιμές







Μεμβράνες λιμνοδεξαμενών και γεωυφάσματα προστασίας στις καλύτερες τιμές θα βρείτε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ:

Γεωμεμβράνες HDPE στεγανοποίησης λιμνοδεξαμενών και ΧΥΤΑ


Οι μεμβράνες λιμνοδεξαμενών χρησιμοποιούνται για να σχηματίσουν μεγάλους χώρους συγκέντρωσης νερού προς αντιμετώπιση της λειψυδρίας.

Ενώ υπάρχουν αρκετά είδη μεμβρανών όπως EPDM ή PVC που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τέτοιες εφαρμογές,οι μεμβράνες από HDPE δηλαδή υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο υπερτερούν σαφώς γιατί έχουν καλύτερες τιμές,μεγάλη αντοχή στο χρόνο και βγαίνουν σε μεγάλες διαστάσεις λόγω του μικρού τους πάχους,η δε συγκόλληση τους είναι εύκολη.

Επιπλέον έχουν μεγάλες χημικές και μηχανικές αντοχές,υψηλή διαστατική σταθερότητα και αντίσταση στη ρηγμάτωση και αντέχουν όσα λίγα πολυμερή
υλικά στη γήρανση λόγω του περιεχομένου γραφίτη.

Οι επιφάνειες του εδάφους που θα στεγανοποιηθούν με τις  HDPE μεμβράνες λιμνοδεξαμενών πρέπει να είναι επαρκώς συμπυκνωμένες και χωρίς προεξέχοντα αντικείμενα.

Γεωυφάσματα συνήθως πολυπροπυλενίου σε βάρη 400-600gr/m2 διαστρώνονται για μηχανική προστασία και αμέσως τοποθετούνται οι  μεμβράνες λιμνοδεξαμενών από HDPE με τις προβλεπόμενες επικαλύψεις.

Οι μεμβράνες λιμνοδεξαμενών βγαίνουν σε μεγάλα μήκη και πλάτη κι αυτό βοηθάει τη μείωση των ραφών.

Πάχη υπάρχουν αρκετά αλλά τα πιο συνηθισμένα είναι 1-1,5mm.

Tα γεωυφάσματα διατίθενται συνήθως σε πλάτη έως 4m αλλά υπάρχει δυνατότητα παράδοσης σε πλάτη μέχρι 6m.


Για HDPE μεμβράνες λιμνοδεξαμενών και ΧΥΤΑ καθώς και για γεωυφάσματα από πολυπροπυλένιο η πολυεστέρα,καλέστε μας στο 2310 428900 για τιμές και περισσότερες πληροφορίες.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου