Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Πακτώσεις μηχανημάτων και ραγών γερανών με εποξειδικά,χυτά κονιάματα Conbextra EP









Οι πακτώσεις βαρέων μηχανημάτων με παλινδρομική κίνηση και ραγών / σιδηροτροχιών όπου κινούνται βαρείς γερανοί είναι καλύτερο να γίνονται με  εποξειδικά,χυτά κονιάματα τύπου Conbextra EP της Fosroc και όχι με τσιμεντοειδή κονιάματα.

Καλέστε για πληροφορίες και τιμές στο 2310 428900.

Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ:



Εποξειδικό ρευστό κονίαμα Conbextra EP για ειδικές πακτώσεις και αγκυρώσεις



 Τα  εποξειδικά,χυτά κονιάματα Conbextra EP της Fosroc είναι 2 ή 3 συστατικών και ανάλογα με την κοκκομετρία των αδρανών τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα πάχη ανάπτυξης.

Π.χ.


- Conbextra EP10 μέχρι 10mm

- Conbextra EPR μέχρι 12cm

- Conbextra EP150 μέχρι 15cm


Γιατί όπως δεν κάνουμε την πάκτωση της βάσης έδρασης του μηχανήματος με μπουλόνια και να τελειώνουμε;

Γιατί δεν υπάρχει πλήρης επαφή της βάσης με το υπόστρωμα και άρα δεν μπορεί να γίνει σωστά η μεταβίβαση τάσεων προς το υπόστρωμα.
Τα  εποξειδικά,χυτά κονιάματα Conbextra EP της Fosroc κάνουν κι αυτή τη δουλειά,δηλαδή αποκαθιστούν πλήρη πρόσφυση βάσης και υποστρώματος αλλιώς η μεταβίβαση των τάσεων θα γινόταν από μεμονωμένα σημεία επαφής με σχεδόν σίγουρη αστοχία.


Πλεονεκτήματα

Πολύ υψηλή θλιπτική αλλά και καμπτική αντοχή,ελάχιστη συρρίκνωση και κυρίως πλήρως ελεγχόμενη σε αντίθεση με τα τσιμεντοειδή συστήματα,υψηλές χημικές αντοχές,γρήγορη ανάπτυξη μηχανικών αντοχών,ελεγχόμενη έκλυση θερμότητας.

Είναι το ιδανικό υλικό για πάκτωση ισχυρά δονούμενων μηχανημάτων και ραγών / σιδηροτροχιών όπου κινούνται βαρείς γερανοί.

Κατά την εφαρμογή θα πρέπει να προσεχθεί η πλήρης ανάμιξη,η ενδελεχής προετοιμασία του υποστρώματος,η στεγανότητα των καλουπιών και η έγχυση μόνο από μια πλευρά για την αποφυγή εγκλεισμού αέρα.


 Για πακτώσεις βαρέων μηχανημάτων με παλινδρομική κίνηση και ραγών / σιδηροτροχιών όπου κινούνται βαρείς γερανοί, προτιμήστε τα εποξειδικά,χυτά κονιάματα τύπου Conbextra EP της Fosroc.

Τηλεφωνήστε μας για πληροφορίες και τιμές στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη - Greece.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM
 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου