Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Φαλτσογωνιές και νεροσταλάκτες μπαλκονιών Stamplast







Για φαλτσογωνιές και νεροσταλάκτες μπαλκονιών και λοιπά πλαστικά προφίλ του οίκου Stamplast στις καλύτερες τιμές,καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ:


Φαλτσογωνιές πλαστικές PVC για δοκάρια και κολόνες



Οι νεροσταλάκτες μπαλκονιών  είναι προφίλ που μπαίνουν στις άκρες των μπαλκονιών για να ανασχέσουν την πορεία του νερού και τη διαβρωτική του δράση. 

Ανάλογα με την περίπτωση μπορούν να μπουν στο πάνω ή κάτω μέρος των άκρων των μπαλκονιών.

Οι νεροσταλάκτες μπαλκονιών Stamplast προορίζονται για να μπουν στο κάτω μέρος του μπαλκονιού για να δημιουργήσουν τον λεγόμενο ποταμό όπου σταματούν τα νερά και πέφτουν με τη βαρύτητα προς τα κάτω.

Έτσι αποφεύγουμε τη διάβρωση στα εσωτερικά μέρη από το νερό που γλείφει και μπορεί δυνητικά να φθάσει και στους τοίχους του σπιτιού.

Έχουν μήκος 2m,ύψος 10mm και διάφορα πλάτη,συνήθως 20mm ή 30mm.







φαλτσογωνιές είναι τριγωνικές διατομές που χρησιμοποιούνται σε μπαλκόνια και κολόνες για την αποφυγή ακμών.

Οι λόγοι που το κάνουμε αυτό μπορεί να είναι αισθητικοί,λειτουργικοί - αποφυγή σπασίματος κατά το ξεκαλούπωμα - ή και ασφαλείας σε μέρη όπου κινούνται παιδιά και θα μπορούσαν να τραυματιστούν πάνω στις ακμές.

Έχουν μήκος 2mm και διαστάσεις συνήθως 22 x 10mm - 25 x 12mm - 32 x 15mm.






Νεροσταλάκτες μπαλκονιών και φαλτσογωνιές πλαστικές από ισχυρό  PVC για μαρκίζες και κολόνες σε πολύ οικονομικές τιμές θα βρείτε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου