Προφίλ

Η MACON SA ιδρύθηκε το 1968 στη Θεσσαλονίκη. Στα χρόνια που πέρασαν η MACON μετεξελίχθηκε σε μία από τις ηγέτιδες εταιρείες διακίνησης και διάθεσης προηγμένων δομικών υλικών, τα οποία προορίζονται κυρίως για την προστασία και την ποιοτική αναβάθμιση των κατασκευών.

Η εταιρεία έχει αναπτυχθεί ραγδαία και στον τομέα της εμπορίας σύνθετων υλικών, πρώτων υλών δηλαδή για την βιομηχανία των ενισχυμένων πλαστικών κατέχοντας κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά.

Η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων αποτελεί βασικό στόχο της εταιρείας και επιτυγχάνεται μέσω των εμπορικών μας συνεργασιών με τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στο χώρο των δομικών και πολυεστερικών υλικών.

Με κέντρα πωλήσεων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, εξυπηρετούμε τον κατασκευαστικό τομέα σε όλα τα σημεία της Ελλάδας και Κύπρου. Το οργανωμένο τμήμα διακίνησης, τα ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα και οι μεταφορικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε, εξασφαλίζουν την άμεση και ασφαλή παράδοση των υλικών όπου μας ζητηθεί.

Επίσης, θέλοντας να παρέχουμε στους πελάτες μας, την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, διαθέτουμε ένα άρτια στελεχωμένο τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης που απαρτίζεται από Αρχιτέκτονες και Πολιτικούς Μηχανικούς, προσφέροντας τεχνική υποστήριξη είτε με επίσκεψη στα γραφεία μας, είτε μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου 2310.428900 και του email: info@macon.gr .

Επιπλέον, η τεχνική εταιρεία του ομίλου μας διαθέτει δικά της εκπαιδευμένα συνεργεία που εξειδικεύονται σε μονώσεις, στεγανοποιήσεις παντός τύπου, θερμοπροσόψεις, ηχομονώσεις, δημιουργία πράσινου δώματος, ολοκληρωμένες βαφές κτιρίων κ.α.

Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν, δύο καταστήματα λιανικής Ανατολικά και Δυτικά της Θεσσαλονίκης, σύγχρονα οργανωμένες και στεγασμένες αποθήκες logistics με συνεχές stock απόθεμα υλικών, ώστε να εξασφαλίζουμε την άμεση κάλυψη των πελατών μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου