Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

Αφυγραντήρες - απορροφητές / αποσμητικοί συλλέκτες υγρασίας για ντουλάπες: Για μούχλα - υγρασία - μυρωδιές
Οι μίνι αφυγραντήρες - απορροφητές / αποσμητικοί συλλέκτες υγρασίας για ντουλάπες Pingi Dryscents είναι ένα από τα προϊόντα της σειράς απορροφητών υγρασίας Pingi που φτιάχτηκε ειδικά για ντουλάπες και άλλους μικρούς, μη καλά αεριζόμενους χώρους όπως ντουλάπια κουζίνας,συρτάρια κλπ.


Είναι  σακουλάκια που περιέχουν υγροσκοπικά άλατα που μαζεύουν την πλεονάζουσα υγρασία των χώρων και την μετατρέπουν σε ένα διάφανο υγρό. 
Το υγρό αυτό συλλέγεται σε μια μικρή πλαστική σακούλα. 

Μόλις όλα τα άλατα μετατραπούν σε υγρό, πετάμε τους αφυγραντήρες - απορροφητές / συλλέκτες υγρασίας και τοποθετούμε καινούργιους. 

Συνήθως καλύπτουν για 60-90 μέρες αλλά όλα βέβαια είναι σχετικά μιας και σε κάθε περίπτωση επικρατούν διαφορετικές συνθήκες.

Τα σακουλάκια Pingi Dryscents έχουν ενσωματωμένο ένα κρεμαστάρι για να μπορούν να κρεμιούνται από τις ράγες της ντουλάπας.

Απλά βγάλτε τα από τη συσκευασία τους,αφαιρέστε το προστατευτικό,πλαστικό τους περιτύλιγμα και κρεμάστε τα στις ράγες σε μια μίνιμουμ απόσταση 5cm από τα ρούχα ή τις άκρες της ντουλάπας. 

Με το που μπαίνουν οι μίνι αφυγραντήρες - απορροφητές / αποσμητικοί συλλέκτες υγρασίας αρχίζουν να κάνουν τη δουλειά τους που κινείται σε τρία επίπεδα:

- μειώνουν την εσωτερική σχετική υγρασία

- αποτρέπουν τις συμπυκνώσεις και τη δημιουργία μούχλας

- αναδίδουν μια πολύ ευχάριστη αλά διακριτική μυρωδιά λεβάντας

Σχετικά με την υγρασία,τη μούχλα και τις μυρωδιές σε ντουλάπες θα ήταν καλό να διαβάσετε τα παρακάτω άρθρα:


Μούχλα στη ντουλάπα; Ποτέ ξανά!


Επειδή ή πρόληψη είναι χίλιες φορές καλύτερη από τη θεραπεία,δεν θα χάσετε αν διαβάσετε το επεξηγηματικό αυτό άρθρο:


Και στα επόμενα άρθρα θα βρείτε ότι πρέπει να γνωρίζετε για τους χημικούς απορροφητές / συλλέκτες υγρασίας:Για μίνι αφυγραντήρες - απορροφητές / αποσμητικούς συλλέκτες υγρασίας για ντουλάπες μπορείτε να καλείτε στο 2310 428900. 

Θα βρείτε επίσης μια μεγάλη γκάμα από υλικά κατά της μούχλας που πρακτικά δεν αφήνει κανένα άλυτο,σχετικό πρόβλημα.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου