Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Κόλλες και αρμόστοκοι πλακιδίων (κόλλες για πλακάκια) : Οι καλύτερες τιμές στη Θεσσαλονίκη (1)

Κόλλες και αρμόστοκοι πλακιδίων στις καλύτερες τιμές στη Θεσσαλονίκη μόνο στο 2310 428900.

Οι κόλλες πλακιδίων - κόλλες για πλακάκια - είναι ένα βιομηχανοποιημένο προϊόν που πωλείται έτοιμο σε σακιά και σχεδόν έχουν πλήρως αντικαταστήσει τα επί τόπου παραγόμενα από τους τεχνίτες συγκολλητικά κονιάματα. 

Τα κονιάματα αυτά που παράγονται με άμμο,νερό και τσιμέντο δεν έχουν σταθερές και  προβλέψιμες ιδιότητες γιατί δεν έχουν σταθερές πρώτες ύλες. Ότι προκύψει δηλαδή!

Οι κόλλες πλακιδίων έχουν σταθερές ιδιότητες που μπορούν να βελτιώνονται τη χρήση πολυμερών / ρητινών. Έτσι λύνονται προβλήματα όπως είναι οι μη απορροφητικές επιφάνειες τόσο των υποστρωμάτων ή των πλακιδίων ή κάποιες ειδικές συνθήκες όπως π.χ. αυτές που αφορούν σε  ενδοδαπέδια θέρμανση ή παραμορφώσιμα,δονούμενα υποστρώματα.

Έχουμε εντάξει στη γκάμα μας πολλά είδη από κόλλες πλακιδίων αλλά και αρμόστοκους που μπορείτε να βρείτε στις καλύτερες τιμές στα καταστήματα μας στη Θεσσαλονίκη.

Οι κόλλες έχουν κατηγοριοποιηθεί με βάση το πρότυπο ΕΝ 12004 σε αρκετές κατηγορίες / κλάσεις έτσι ώστε να μπορεί να επιλεγεί το κατάλληλο υλικό ανάλογα με τις συνθήκες και τις απαιτήσεις. 

Αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα χρηστικό γιατί ξέρουμε τις δυνατότητες,το πεδίο εφαρμογών και τα όρια κάθε υλικού.


Βασικές παράμετροι κατηγοριοποίησης στις κόλλες πλακιδίων

C : με βάση το τσιμέντο
D : σε μορφή πάστας
R : με βάση ρητίνες αντίδρασης

1 : κανονική / συνήθης κόλλα
2 : ρητινούχα,βελτιωμένη κόλλα με επί πλέον χαρακτηριστικά
F : κόλλα ταχείας πήξης
T : κόλλα με ισχυρή αρχική πρόσφυση και συνεπώς μειωμένη ολίσθηση
E : κόλλα με μεγαλύτερο ανοιχτό χρόνο επικόλλησης
S1 : κόλλα με ελαστικότητα και παραμορφωσιμότητα
S2 : ως άνω αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο υλικό,αυτό που ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες τους έργου σας.

Εκτός από κόλλες πλακιδίων που θα τις βρείτε στην καλύτερη τιμή στη Θεσσαλονίκη, θα βρείτε και όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα όπως σταυρούς και αρμόστοκους αλλά και υλικά στεγανοποίησης και αστάρια συγκόλλησης και σταθεροποίησης υποστρωμάτων.

Τέλος του 1ου μέρους. Διαβάστε το 2ο μέρος εδώ:Κόλλες και αρμόστοκοι πλακιδίων (κόλλες για πλακάκια) : Κατηγορίες - τιμές - Θεσσαλονίκη (2)Κόλλες και αρμόστοκοι πλακιδίων στις καλύτερες τιμές στη Θεσσαλονίκη μόνο στο 2310 428900.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου