Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική: Υψηλή τεχνολογία (2)

Για μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική με πρωτοποριακά υλικά στις καλύτερες τιμές καλέστε στο 2310 428900 και δώστε μας όνομα και περιοχή. 

Θα μεριμνήσουμε να έρθει σ' επαφή μαζί σας κάποιος έμπειρος συνεργάτης μας.


Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ:Μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική - Θεσσαλονίκη: 30 απαντήσεις στα πάνταΜονώσεις ταρατσών - στεγανοποίηση: Αθήνα - Αττική (3)

2ο μέρος


Στο πρώτο μέρος λοιπόν - που μπορείτε να διαβάσετε στο τέλος αυτής της ανάρτησης - καλύψαμε τα πάντα για τα ασφαλτόπανα / ασφαλτικές μεμβράνες. Ας δούμε τώρα και μερικές λύσεις θερμομόνωσης!

Αλλά να ξεκαθαρίσουμε πρώτα ότι τίποτα δεν είναι γραμμένο σε πέτρα, και πως κάθε λύση θα πρέπει να είναι απόλυτα στοχευμένη και να εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του συγκεκριμένου έργου. Είμαστε διαπρύσιοι οπαδοί των tailor made λύσεων.

Μια δυνατότητα λοιπόν είναι τα θερμομονωτικά πλακάκια.

Tο τι ακριβώς είναι τα θερμομονωτικά πλακάκια / πλακίδια,πως χρησιμοποιούνται καθώς και μια 100% αντικειμενική προσέγγιση στα πλεονεκτήματά τους και στα μειονεκτήματά τους μπορείτε να βρείτε εδώ:


Μόνωση ταράτσας με θερμομονωτικά πλακίδια


Πρόκειται για μια έξυπνη και βολική λύση σε όχι απαγορευτικές τιμές που δίνει θερμομόνωση και βατότητα μαζί και τοποθετείται σε επιφάνειες ήδη στεγανοποιημένες.

 Ανήκουν δηλαδή στη κατηγορία της ανεστραμμένης μόνωσης, για τα βασικά χαρακτηριστικά της οποίας μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ:


Έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλές μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική με άψογα αποτελέσματα.

Αν είστε άνθρωπος καινοτόμος και σας αρέσει η προηγμένη τεχνολογία,μπορείτε να εμπιστευθείτε το καλύτερο θερμομονωτικό υλικό της εποχής μας που είναι οι σκληρές πλάκες από αφρό πολυισοκυανουρίας Enetherm

Σχετικά μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ:


Θερμομόνωση ταράτσας  με πλάκες από αφρό πολυισοκυανουρίας


Και βέβαια υπάρχουν και όλες οι συμβατικές λύσεις όπως εξηλασμένη πολυστερίνη,πετροβάμβακας υψηλής πυκνότητας κλπ.

Αν τίθεται πρόβλημα με τα νεκρά φορτία υπάρχουν πολύ καλές λύσεις με ελαφροβαρείς θερμοϋγρομονώσεις που το βάρος τους δεν ξεπερνά τα λίγα κιλά / m2.

"Ουδέν πρόβλημα άλυτον" λοπόν στις μονώσεις ταρατσών όταν υπάρχουν τα κατάλληλα όπλα!

Για μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική με καινοτομικά υλικά στις καλύτερες τιμές, καλέστε στο 2310 428900 και δώστε μας όνομα και περιοχή. 

Θα φροντίσουμε να έρθει σ' επαφή μαζί σας κάποιος εγγυημένα επαρκής συνεργάτης μας.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το 1ο μέρος αυτού του άρθρου:Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου