Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016

Μονωτικά υλικά για ταράτσες: Χαμηλές τιμές - Θεσσαλονίκη (2)
Για μονωτικά υλικά για ταράτσες στις πιο χαμηλές τιμές στη Θεσσαλονίκη, καλέστε στο 2310 428900.


2ο μέρος


3. Γραφιτούχα διογκωμένη πολυστερίνη

Πρόκειται για ένα υλικό που προκύπτει με την προσθήκη γραφίτη κατά τη διαδικασία της παραγωγής της απλής διογκωμένης πολυστερίνης.

 Έτσι δεν βασίζεται μόνο στη μείωση της δια της αγωγής μεταφερόμενης θερμότητας αλλά επίσης και στην αύξηση της ανάκλασής της.

Είναι ένα προϊόν που κερδίζει μεγάλα μερίδια αγοράς,ιδιαίτερα στη θερμοπρόσοψη αλλά χρησιμοποιείται και σαν μονωτικό υλικό για τις ταράτσες σε αντοχή θλίψης τουλάχιστον 150kPa. Σχετικά ενημερωθείτε εδώ:

Γραφιτούχα διογκωμένη πολυστερίνη: Καλύτερη θερμομόνωση - καλύτερες τιμές


4. Απλή,λευκή διογκωμένη πολυστερίνη

Είναι το παραδοσιακό μονωτικό υλικό για τις ταράτσες και κοστίζει φθηνότερα από τα άλλα. 

Η ποιότητά του εξαρτάται από τις ακολουθούμενες προδιαγραφές και κυμαίνεται σημαντικά από βιοτεχνία σε βιοτεχνία.

Το πάχος της μόνωσης με διογκωμένη πολυστερίνη είναι μεγαλύτερο από ότι στις υπόλοιπες περιπτώσεις υλικών. Κι εδώ χρειάζεται  μια ελάχιστη αντοχή θλίψης τουλάχιστον 150kPa. Σχετικά ενημερωθείτε εδώ:


5. Θερμομονωτικές πλάκες από αφρό πολυισοκυανουρίας

Πρόκειται για ένα σχετικά καινούριο υλικό θερμομόνωσης που είναι ότι καλύτερο από πλευράς λ. Είναι πιστοποιημένο για λ= 0,022 W / m k πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται τα 2/3 του πάχους της εξηλασμένης πολυστερίνης για την ίδια θερμική αντίσταση.

Είναι ένα υλικό ελαφροβαρές με μεγάλη αντοχή σε θλίψη,άριστη διαστατική σταθερότητα και πολύ καλή συμπεριφορά στη φωτιά σε αντίθεση με τις πολυστερίνες.

Σχετικά μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ:Τέλος του 2ου μέρους. Διαβάστε το 1ο μέρος εδώ:


Μονωτικά υλικά ταρατσών: Καλύτερες τιμές - Θεσσαλονίκη (1)Για μονωτικά υλικά για ταράτσες στις πιο χαμηλές τιμές στη Θεσσαλονίκη καλέστε στο 2310 428900.

Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου