Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Μόνωση ταράτσας / δώματος σε Αθήνα - Αττική: (4)








Για μόνωση ταράτσας / δώματος σε Αθήνα - Αττική,καλέστε μας στο 2310 428900 και θα σας φέρουμε σε επαφή με τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία μας.



4ο μέρος

Ρίξτε μια ματιά στο 3ο μέρος εδώ:


Μόνωση ταράτσας σε Αθήνα - Αττική (3)



Συμβατική μέθοδος μόνωσης ταράτσας

Κατά τη μέθοδο αυτή η στεγανοποίηση εφαρμόζεται πάνω από τη θερμομόνωση για να την προστατεύει από το νερό. 

Συνεπώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλα τα γνωστά θερμομονωτικά υλικά αρκεί να έχουν την δέουσα θλιπτική αντοχή και την απαραίτητη συμβατότητα με τις συνορεύουσες στρώσεις.

Για παράδειγμα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί διογκωμένη πολυστερίνη κλάσης 80kPa γιατί δεν έχει την αντοχή να αναλάβει τα νεκρά και ωφέλιμα βάρη που θα ακολουθήσουν.

Επίσης δεν μπορούμε να βάλουμε ένα ασφαλτόπανο πάνω σε πολυστερίνη αν δεν πάρουμε συγκεκριμένα μέτρα.

Για τη μόνωση της ταράτσας σας σε Αθήνα - Αττική προτείνουμε το υλικό του μέλλοντος:


Αν μελετήσετε με προσοχή τις ιδιότητες του υλικού αυτού θα πεισθείτε ότι είναι πολύ μπροστά από την εποχή του κι αυτός είναι ο λόγος που το συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

Πιστεύουμε ότι οι θερμομονωτικές πλάκες από αφρό πολυισοκυανουρίας είναι το υλικό που θα δώσει νέες διαστάσεις στη θερμομόνωση των κατασκευών.

Και το σπουδαίο είναι ότι δεν ξεφεύγει κανείς οικονομικά μιας και το απαιτούμενο πάχος θερμομόνωσης είναι μόλις τα 2/3 του πάχους της εξηλασμένης πολυστερίνης μιλώντας για την ίδια θερμοπερατότητα.

Από κει και πέρα θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί εξηλασμένη πολυστερίνη,διογκωμένη πολυστερίνη ειδικών προδιαγραφών ή και πετροβάμβακας.

Όλα τα υλικά έχουν τα συν και τα πλην τους και η επιλογή γίνεται κατά περίπτωση με βάση τα κριτήρια που θα τεθούν.

Για τη μόνωση της ταράτσας σας σε Αθήνα - Αττική,τηλεφωνήστε στο 2310 428900 και θα αναλάβουμε να σας γίνει η καλύτερη δυνατή πρόταση με βάση τα τεχνικοοικονομικά δεδομένα σας.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου