Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Εξωτερική θερμομόνωση / θερμοπρόσοψη σε Αθήνα - Αττική (1)








Για εξωτερική θερμομόνωση / θερμοπρόσοψη σε Αθήνα - Αττική,καλέστε μας στο 2310 428900 και θα σας φέρουμε σ' επαφή με τα καλύτερα συνεργεία της περιοχής σας.

Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ:


Εξωτερική θερμομόνωση - θερμοπρόσοψη: Τα πάντα σε 13 ερωτήσεις



Τα ενεργειακά πλεονεκτήματα μιας τέτοιας επέμβασης στο κέλυφος του κτιρίου  είναι πασίδηλα και αξίζουν τον κόπο ακόμη κι αν δεν τύχετε επιδότησης μιας και η απόσβεση του σχετικού κόστους είναι πολύ γρήγορη.

Σημασία έχει να σταματήσετε να πετάτε τα χρήματά σας από τα παράθυρα του σπιτιού σας.


Εδώ μπορείτε να δείτε τα πλεονεκτήματα της εξωτερικής θερμομόνωσης / θερμοπρόσοψης:


Εξωτερική μόνωση / θερμοπρόσοψη : Τι πλεονεκτήματα θα μου δώσει; (1)


Κι εδώ μπορείτε να δείτε μια αντικειμενική σύγκριση μεταξύ της εξωτερικής και της εσωτερικής θερμομόνωσης με όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους:



Η εξωτερική θερμομόνωση / θερμοπρόσοψη σε Αθήνα - Αττική είναι ένα αντικείμενο στο οποίο έχουμε εισέλθει οργανωμένα την τελευταία δεκαετία. 

Το σύστημα μας Thermomaster - για το οποίο θα βρείτε με ένα απλό googling τα καλύτερα ελληνικά βίντεο στο διαδίκτυο - βασίζεται στη γραφιτούχα διογκωμένη πολυστερίνη αλλά μπορεί να προσαρμοστεί μια χαρά σε απλή διογκωμένη πολυστερίνη, εξηλασμένη πολυστερίνη ή πετροβάμβακα.

Μια χρήσιμη σύγκριση ανάμεσα στις διάφορες πολυστερίνες μπορείτε να βρείτε εδώ:


Χωρίς να έχουμε το παραμικρό συμφέρον εξηγούμε με απλά επιχειρήματα γιατί η  γραφιτούχα διογκωμένη πολυστερίνη στο κέλυφος του κτιρίου είναι κατά την άποψή μας η βέλτιστη επιλογή θερμομονωτικού υλικού.

Βέβαια η τελική επιλογή ανήκει πάντα στον πελάτη και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Στο επόμενο μέρος θα μιλήσουμε για τη ραχοκοκαλιά της θερμοπρόσοψης.

Για εξωτερική θερμομόνωση / θερμοπρόσοψη στο κέλυφος του κτιρίου σε Αθήνα - Αττική, καλέστε μας στο 2310 428900 για τιμές και συνεργεία.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου