Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Μόνωση ταράτσας σε Αθήνα - Αττική: Λύσεις - λύσεις - λύσεις!


Για μόνωση ταράτσας σε Αθήνα - Αττική,τηλεφωνήστε μας στο 2310 428900 για να δρομολογήσουμε μια προσφορά από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία μας.


Διαβάστε οπωσδήποτε αυτό το άρθρο για να γίνετε μίνι ειδικοί στις μονώσεις ταρατσών:


Μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική - Θεσσαλονίκη: 30 απαντήσεις στα πάντα


Ρίξτε επίσης μια ματιά εδώ:


Μονώσεις ταρατσών - στεγανοποίηση: Αθήνα - Αττική (3)Μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική: Υψηλή τεχνολογία - προσγειωμένη τιμή /κόστος (2)


Καθώς επίσης ρίξτε και μια ματιά εδώ για να μπείτε στο πνεύμα των μονώσεων ταρατσών:Ασχολούμαστε 15 χρόνια με τη μόνωση ταράτσας σε Αθήνα - Αττική και 50 συνολικά με το αντικείμενο.

Έχουμε μονώσει αρκετές χιλιάδες ταράτσες - θερμομόνωση ή/και στεγανοποίηση - και μετά από τόσα χρόνια συνεπούς πορείας  στο χώρο μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας με τον καλύτερο τρόπο.


Τα υλικά μας

1. Ασφαλτόπανα από τη γαλλική Axter,τη διεθνή IKO και τη ρουμάνικη Arco.

Ασφαλτόπανα για όλα τα βαλάντια και προτιμήσεις.

2. Θερμομόνωση με πλάκες από αφρό πολυισοκυανουρίας Enertherm που είναι 1,5 φορά πιο θερμομονωτικές από την εξηλασμένη πολυστερίνη.


Η τεχνογνωσία μας

Καμιά άλλη εταιρεία που ασχολείται με  μόνωση ταράτσας σε Αθήνα - Αττική δεν απασχολεί τόσους πολιτικούς μηχανικούς,δυνατούς γνώστες του αντικειμένου.


Τα συνεργεία μας

Πολύπειρα συνεργεία με άρτια θεωρητική και πρακτική κατάρτιση.


Αν σας ενδιαφέρει η μόνωση ταράτσας σε Αθήνα - Αττική,κάντε μας ένα τηλέφωνο στο 2310 -428900 και δεν πρόκειται να χάσετε!


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου