Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Αλφάδιασμα πλακιδίων με σύστημα Stamplast: Υλικά - τιμέςΤο αλφάδιασμα πλακιδίων και μαρμάρων με το σύστημα αποστάτες+σφήνες Stamplast γίνεται παιχνίδι και μάλιστα σε τιμές ιδιαίτερα χαμηλές. 
Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Έχει φθάσει η ώρα και για την ελληνική αγορά να εξορθολογιστούν οι τιμές στον συγκεκριμένο τομέα. 


Ρίξτε επίσης μια ματιά στο σύστημα για αλφάδιασμα πλακιδίων μεγάλου μεγέθους:

Αλφάδιασμα μεγάλων πλακιδίων με σφήνες και αποστάτες Stamplast

 

Τι είναι το σύστημα αλφαδιάσματος πλακιδίων Stamplast;

Ένα πακέτο υλικών που αποτελείται από:

- πλαστικές σφήνες

- πλαστικά κλιπ / αποστάτες

- πένσα για την σωστή τοποθέτηση των πλαστικών σφηνών.

Με τα απλά και φθηνά αυτά υλικά μπορούμε να πετύχουμε εύκολο,τέλειο και γρήγορο αλφάδιασμα των πλακιδίων και πλήρη ευθυγράμμιση τους.


Τρόπος εργασίας

Μόλις τοποθετήσουμε το πλακίδιο βάζουμε ανά περίπου 30cm ένα κλιπ / αποστάτη στις ακμές του, έτσι ώστε η μισή βάση του να καλυφθεί από το υπόψη πλακίδιο και η άλλη μισή από το πλακίδιο που θα τοποθετηθεί δίπλα του.

Περνάμε τη σφήνα μέσα από το κενό του αποστάτη και τη σπρώχνουμε με το χέρι ή με την ειδική μεταλλική ή πλαστική πένσα μέχρι να επιτευχθεί πλήρες αλφάδιασμα των πλακιδίων. 

Την επόμενη μέρα σπάμε τα κλιπ με τη μύτη του παπουτσιού μας ή με μια ματσόλα χτυπώντας τα κατά διεύθυνση παράλληλη με τους αρμούς των πλακιδίων. Αρμολογούμε και voila!


 Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=PUBAnbAm3AI


Ρίξτε επίσης μια ματιά εδώ:http://www.gruppostamplast.it/public/comprofacile/6486/pdf_prodotti/gu_distanziatore_autolivellante_maxi.pdfΤο σύστημα μπορεί να εφαρμοστεί με πάχη πλακιδίων 3-12mm.
Για το αλφάδιασμα μαρμάρων και παχύτερων πλακιδίων υπάρχουν τα πορτοκαλί κλιπ / αποστάτες για αρμούς πλάτους 2mm που εξυπηρετούν πάχη 13-24mm.

Για πλακάκια σχετικά μικρών διαστάσεων - δεν υπάρχει σαφές όριο - χρησιμοποιούμε τις μικρότερες σφήνες - κίτρινες - και για μεγάλα μεγέθη τις ανθρακί. Ανάλογα πάνε και οι αποστάτες.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε αρμούς 1 ή 2 ή 3mm αλλά μπορεί να γίνει συνδυασμός με κοινούς σταυρούς πλακιδίων και να έχουμε μεγαλύτερες αποστάσεις.

Το αλφάδιασμα πλακιδίων γίνεται πλέον εύκολη και οικονομική υπόθεση με το σύστημα αλφαδιάσματος Stamplast.

Αλλά πόσους αποστάτες και σφήνες θα χρειαστούμε ανά m2 πλακιδίων;

H απάντηση είναι εδώ:


Αλφάδιασμα πλακιδίων: Οι καλύτερες τιμές - πόσοι αποστάτες / m2;Τηλεφωνήστε μας στο 2310 428900 για τιμές και περισσότερα στοιχεία για το αλφάδιασμα πλακιδίων και μαρμάρων με αποστάτες+σφήνες Stamplast

Βάλτε ένα τέλος στην κοροϊδία των πανάκριβων τιμών.


Επίσης ρίξτε εδώ μια ματιά στο νεότερο σύστημα αλφαδιάσματος μαρμάρων και πλακιδίων της Stamplast χωρίς σφήνες αλλά με βιδωτά καπάκια που μπορεί να εξυπηρετήσει πάχη από 1-20mm:


Αλφάδιασμα πλακιδίων και μαρμάρων με βιδωτά καπάκια
Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου