Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Παράθυρα στέγης Velux: Τιμές για όλον τον κόσμο!







H εταιρεία μας σαν ο μεγαλύτερος διαθέτης στην Ελλάδα για τα παράθυρα στέγης Velux,ακολουθεί μια υπεύθυνη πολιτική όσον αφορά τις τιμές τους.

Υπάρχει μια διαστρωμάτωση ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους, τέτοια που επιτρέπει χαμηλές τιμές στο κάτω άκρο του ποιοτικού φάσματος,ένα άκρο όμως που υπερτερεί ποιοτικά των περισσότερων ανταγωνιστικών παραθύρων στέγης.

Για το πως είναι εφικτό αυτό μπορεί να απαντήσει από μόνο του το όνομα τους: Velux.
 Η παλαιότερη και μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής παραθύρων στέγης παγκοσμίως.


Συμβουλές σχετικά με τις τιμές για τα παράθυρα στέγης Velux

- Αν επιθυμείτε ένα αξιόπιστο,no thrill,value for money προϊόν συμφέρει να πάτε προς τον τύπο GZL:

Παράθυρα στέγης Velux GZL:Καλύτερες τιμές


Η ποιότητα αυτή είναι επαρκής στην πλειονότητα των περιπτώσεων. Τα μοντέλα  GZL έχουν όλα τα εχέγγυα για μια απρόσκοπτη,αξιόπιστη λειτουργία για πολλά χρόνια που θα καλύπτει τις βασικές ανάγκες και απαιτήσεις του αγοραστή τους.

Εν τούτοις αν θέλετε κάτι παραπάνω ως προς την ποιότητα κατασκευής και φινιρίσματος ή έχετε περισσότερες απαιτήσεις από την υάλωση,ή έχετε χώρους με μεγάλη σχετική εσωτερική υγρασία μπορείτε να πάτε στα μοντέλα GGL:




Είναι τα πρώτα μοντέλα σε πωλήσεις παγκοσμίως.

Αν επιπλέον επιθυμείτε την απόλυτη άνεση ή έχετε παράθυρα στέγης μη προσβάσιμα λόγω ύψους τότε μπορείτε να σκεφθείτε τη λύση INTEGRA:

Και ναι μεν οι τιμές είναι πιο τσιμπημένες αλλά πρόκειται για κάτι που θα σας εξυπηρετεί για πάρα πολλά χρόνια και πιθανότατα δεν πρόκειται να το μετανιώσετε ποτέ.


Για παράθυρα στέγης Velux σε μεγάλη γκάμα,άμεση διαθεσιμότητα και εκπληκτικές τιμές,καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου