Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Μεμβράνες στεγών: τοποθέτηση - είδη - τιμές








Για μεμβράνες στεγών στις καλύτερες τιμές καλέστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη ( εξυπηρετούμε άμεσα και σε Αθήνα ).


Τι είναι οι μεμβράνες στεγών / κεραμοσκεπών;

Είναι λεπτά, στεγανοποιητικά φύλλα που τα χρησιμοποιούμε αμέσως κάτω από τα κεραμίδια για να συλλαμβάνουν όσα νερά περνούν μέσα από τους αρμούς τους.

Δηλαδή είναι μια δεύτερη ζώνη προστασίας κατά των νερών μετά από την πρώτη που είναι τα ίδια τα κεραμίδια.


Μεμβράνες στεγών:  είδη

1. Αναπνέουσες μεμβράνες

Είναι αυτές που επιτρέπουν στους υδρατμούς να τις διαπερνούν και να εκτονώνονται προς το περιβάλλον. Είναι οι πιο σύγχρονες και από δομοφυσική άποψη οι πιο λειτουργικές.

Αναπνέουσες μεμβράνες κεραμοσκεπής / στέγης: Τοποθέτηση - τιμή (2)


Οι μεμβράνες αυτές στεγών απαλλάσσουν από την υποχρέωση του αερισμού από την κάτω πλευρά τους αλλά είναι απαραίτητο να αερίζονται καλά από την πάνω τους πλευρά γιατί είναι γενικά επιρρεπείς στη θερμική γήρανση.


2. Ασφαλτικές μεμβράνες στεγών

Είναι οι πιο κλασσικές που σιγά-σιγά δίνουν το χώρο τους στις αναπνέουσες. Είναι πιο ισχυρές αλλά το ότι αποτελούν φράγμα υδρατμών είναι μεγάλο πρόβλημα από δομοφυσική άποψη.



Μεμβράνες στεγών: τοποθέτηση

Ρίξτε μια ματιά στο άρθρο αυτό:



Μεμβράνες στεγών: τιμές

Οι τιμές τους παρουσιάζουν μεγάλη διασπορά αλλά οι περισσότερες κοστίζουν 1-2 euro / m2. Κάποια πολύ ποιοτικά προϊόντα όπως αυτό, κοστίζουν περισσότερο αλλά αξίζουν 100% τα χρήματά τους:


Για κάθε πληροφορία σχετικά με μεμβράνες στεγών ( τοποθέτηση - είδη - τιμές ) καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη ( εξυπηρετούμε άμεσα και σε Αθήνα ).


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου