Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Εποξειδικά χρώματα / βαφές δαπέδων για βιομηχανίες - βιοτεχνίες - logistics (3)





Για εποξειδικά χρώματα / βαφές δαπέδων για βιομηχανίες - βιοτεχνίες - logistics - γκαράζ - συνεργεία,καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Δείτε εδώ το 2ο μέρος αυτού του άρθρου:


Εποξειδικά χρώματα / βαφές δαπέδων


Υπάρχει μια αρκετά μεγάλη ποικιλία από εποξειδικά χρώματα / βαφές δαπέδων που μπορεί να ικανοποιήσει διαφορετικές απαιτήσεις ανάλογα με τη χρήση του χώρου.

Για παράδειγμα υπάρχουν χρώματα κατάλληλα για χώρους επεξεργασίας τροφίμων και ποτών καθώς και για δεξαμενές πόσιμου νερού:


Τα εποξειδικά αυτά χρώματα / βαφές δαπέδων δεν έχουν διαλύτες και λοιπές πτητικές ουσίες και είναι πιστοποιημένα για χρήση όπου επεξεργάζονται ή αποθηκεύονται χρώματα.

Για τις πισίνες υπάρχουν κατάλληλες βαφές με αντοχές στα χημικά και στον ήλιο που συχνά ενισχύονται επιφανειακά με μια διαφανή στρώση από πολυουρεθανική ρητίνη με πολύ υψηλές αντοχές στην κιμωλίαση και σε μηχανικές καταπονήσεις.

Για γκαράζ,πάρκινγκ / parking και συνεργεία υπάρχουν ειδικά εποξειδικά χρώματα / βαφές δαπέδων με μεγάλες αντοχές σε λάδια,καυσαέρια,καύσιμα κλπ:


Τέλος υπάρχει μια γκάμα από εποξειδικά χρώματα / βαφές δαπέδων που η κύρια δουλειά τους είναι η σταθεροποίηση του υποστρώματος και η επίτευξη συνθηκών καθαριότητας. 

Τα χρώματα αυυτά είναι λεπτόρρευστα και δεν πιάνουν μεγάλα πάχη,ίσα-ίσα για να χρωματίσουν τα δάπεδα,και φυσικά δεν έχουν μεγάλες μηχανικές και χημικές αντοχές.

Όταν έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις,υπάρχει και η λύση των αυτοεπιπεδούμενων εποξειδικών δαπέδων:


Για εποξειδικά χρώματα / βαφές δαπέδων αντοχής για βιοτεχνικούς και βιομηχανικούς χώρους σε πολύ καλές τιμές,καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου