Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

Αποστάτες οπλισμού μπετόν / σκυροδέματος: Γραμμικοί αποστάτες - μαργαρίτεςΑποστάτες οπλισμού μπετόν / σκυροδέματος - γραμμικοί και σημειακοί αποστάτες / μαργαρίτες κλπ - στις πιο ανταγωνιστικές τιμές μόνο στο 2310 428900.


Ρίξτε επίσης μια ματιά στο άρθρο αυτό για τις μαργαρίτες:


Αποστάτες οπλισμού μπετόν / σκυροδέματος: Μαργαρίτεςπλαστικοί γραμμικοί αποστάτες Stamplast χρησιμοποιούνται κυρίως για την επίτευξη της ελάχιστης,απαραίτητης επικάλυψης των οπλισμών στο κάτω μέρος των πλακών.

Μπορούν ωστόσο να χρησιμοποιηθούν και για κατακόρυφους ή κεκλιμένους οπλισμούς.

Παραδίδονται σε βέργες διατομής "Π" σε μήκη 1 ή 2m.


Η κατασκευή τους είναι στιβαρή με ισχυρά πλάγια τοιχώματα υψηλής θλιπτικής αντοχής που αντέχουν στο βάρος και στην κατάχρηση.

Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση.

Κατασκευή από εξηλασμένο PVC.

Οι οριζόντιες και πλάγιες εγκοπές εγγυώνται / εξασφαλίζουν την άνετη διείσδυση του μπετόν στο εσωτερικό των αποστατών για την αποφυγή δημιουργίας θυλάκων αέρα και μείωσης των αντοχών.

Εκτός από τους γραμμικούς αποστάτες υπάρχουν και οι σημειακοί με πιο δημοφιλείς τις μαργαρίτες που δεν είναι τίποτα άλλο παρά πλαστικοί,κυκλικοί αποστάτες που χρησιμοποιούνται κυρίως σε κατακόρυφους οπλισμούς.Γραμμικοί αποστάτες οπλισμού μπετόν / σκυροδέματος και  μαργαρίτες στις καλύτερες τιμές της αγοράς μόνο στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη. 

Διανομή σε όλη την Ελλάδα μέσω αντιπροσώπων.Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου