Πλαστικά στηρίγματα θερμοπρόσοψης / εξωτερικής θερμομόνωσης σε άριστη ποιότητα και λογικές τιμές θα βρείτε στο 2310 428900.
Καλύπτουμε Αθήνα - Θεσσαλονίκη.
Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ:
Εξωτερική θερμομόνωση - θερμοπρόσοψη: Τα πάντα σε 13 ερωτήσεις
Πλαστικά στηρίγματα θερμοπρόσοψης / εξωτερικής μόνωσης: Ερωταπαντήσεις (1)
4. Τι μήκος στηρίγματος θα χρησιμοποιήσω;
Αυτό εξαρτάται:
- από το παχος του θερμομονωτικού
- από την τυχόν ύπαρξη σοβά
- από το πάχος της κόλλας
- από το είδος του υποστρώματος.
Για 7αρι πάχος μονωτικού πάνω σε παλιά σοβατισμένη επιφάνεια θα πρέπει να προσθέσουμε στο 7 το πάχος του σοβά,περίπου 0,5cm για την κόλλα και το ελάχιστο βάθος αγκύρωσης που δίνει ο κατασκευαστής για το συγκεκριμένο υπόστρωμα.
Κάποιες εταιρείες θα πρότειναν 14αρι στήριγμα και κάποιες άλλες 12αρι.
Δεν είναι ίδια η περίπτωση για κάθε εταιρεία.
5. Τι διάμετρο θα χρησιμοποιήσω;
Έχουν επικρατήσει οι διάμετροι 8mm και 10mm που δεν έχουν ουσιαστική διαφορά. Η μικρότερη διάμετρος ελαχιστοποιεί τις θερμογέφυρες.
6. Σε τι υποστρώματα μπορώ να χρησιμοποιήσω τα πλαστικά στηρίγματα;
Tα δίνει ο κατασκευαστής στο τεχνικό φυλλάδιο του προϊόντος.
Τα οικοδομικά υποστρώματα έχουν χωριστεί σε 5 βασικές κατηγορίες.
Δεν είναι όλα τα στηρίγματα κατάλληλα για όλα τα υποστρώματα.
Ρίξτε μια ματιά στο οικείο τεχνικό φυλλάδιο.
7. Τι ειναι η φρέζα και οι τάπες από θερμομονωτικό υλικο;
Για να αποφεύγονται κατά το δυνατόν οι θερμογέφυρες,η επιφάνεια κάτω από τη ροδέλα το στηρίγματος φρεζάρεται σ' ένα πάχος γύρω στα 17-20mm και μετά την εφαρμογή των στηριγμάτων ο κενός χώρος συμπληρώνεται με τάπες από το ίδιο υλικό που πωλούνται έτοιμες.
8. Τι είναι η ζώνη αγκύρωσης;
Είναι το ειδικά επεξεργασμένο τμήμα που βρίσκεται στο τέλος του βύσματος.
Το τμήμα αυτό έχει ραβδώσεις και φτερά για να πιάνει καλύτερα μέσα στο υπόστρωμα.
Μεγάλη ζώνη αγκύρωσης χρειαζόμαστε στα τούβλα με τρύπες.
Πλαστικά στηρίγματα εξωτερικής θερμομόνωσης και λοιπά αξεσουάρ θερμοπρόσοψης / στις καλύτερες τιμές θα βρείτε στο 2310- 428900.
Καλύπτουμε Αθήνα - Θεσσαλονίκη.
Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου