Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Ρητινικά δάπεδα τσιμεντοειδούς πολυουρεθάνης της Fosroc









Τα ρητινικά δάπεδα τσιμεντοειδούς πολυουρεθάνης Nitofloor SL2000 U και Nitofloor SL3000 U  της Fosroc είναι χυτά δάπεδα πάχους 2-6mm με υψηλές μηχανικές και χημικές αντοχές που χρησιμοποιούνται κυρίως - αλλά όχι μόνο - σε δάπεδα μονάδων επεξεργασίας τροφίμων και ποτών.


Για περισσότερες πληροφορίες και για τιμές καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη - Greece.


Τι είναι τα ρητινικά δάπεδα τσιμεντοειδούς πολυουρεθάνης;

Είναι υλικά επίστρωσης δαπέδων τριών συστατικών που βασίζονται σ' έναν συνδυασμό ρητινών πολυουρεθάνης και τσιμέντου - και κάποιων άλλων προσμίκτων.

Αυτά τα δάπεδα αναπτύχθηκαν αρχικά σαν μια καλή λύση για χώρους επεξεργασίας τροφίμων και ποτών - ιδιαίτερα για γαλακτοκομεία λόγω της μεγάλης αντοχής τους σε γαλακτικό οξύ - για να αντιμετωπίζεται το θέμα των καθημερινών καθαρισμών με πολύ ζεστό νερό αλλά και των θερμοκρασιακών σοκ που αναπτύσσονται στους χώρους αυτούς.

Αυτή είναι η κύρια εφαρμογή τους και σήμερα, απλά το πεδίο εφαρμογών τους έχει διευρυνθεί.


Ρητινικά δάπεδα τσιμεντοειδούς πολυουρεθάνης Nitofloor SL2000 U και Nitofloor SL3000 U  της Fosroc: Πλεονεκτήματα

- εξαιρετική αντοχή σε κρούσεις και επιφανειακή τριβή. 
Μπορούν να διατηρήσουν τη λειτουργικότητα τους για δεκαετίες.

- δεν επιβαρύνουν με οσμές τρόφιμα και ποτά

- εύκολη και γρήγορη εφαρμογή και απόδοση σε λειτουργία ακόμη κι όταν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές

- υψηλή ανεκτικότητα στην υγρασία. 
Μπορούν να τοποθετηθούν σε νεαρό μπετόν μιας εβδομάδας ή σε υγρά υποστρώματα

- υψηλές χημικές αντοχές, ειδικά σε οργανικά οξέα,πράγμα που τα κάνει ιδανικά σαν δάπεδα σε χώρους επεξεργασίας τροφών όπως γαλακτοκομεία

- καθαρίζονται εύκολα και βοηθούν στη διατήρηση υψηλών στάνταρ υγιεινής

- αντέχουν στα πολλά πλυσίματα και στις διάφορες θερμοκρασίας. 


Για ρητινικά δάπεδα τσιμεντοειδούς πολυουρεθάνης Nitofloor SL2000 U και Nitofloor SL3000 U  της Fosroc, τηλεφωνήστε μας στο 2310 428900  - Θεσσαλονίκη - Greece.



Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου