Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Μονωτικό κορδόνι: Τι είναι; Πού χρησιμοποιείται;


Μονωτικό κορδόνι στις καλύτερες τιμές της αγοράς μόνο στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη. Καλέστε για τιμές και τεχνική πληροφόρηση.

Με τον όρο "μονωτικό κορδόνι" στην πιάτσα της μόνωσης ο κόσμος εννοεί κυρίως δύο πράγματα:


1. Tα αφρώδη κορδόνια από διογκωμένο πολυαιθυλένιο που χρησιμοποιούνται στους αρμούς διαστολής κτιρίων για τη μείωση του βάθους των αρμών έτσι ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί σωστά η κατάλληλη μαστίχη:

Κορδόνια πολυαιθυλενίου Expandafoam της Fosroc για στεγάνωση αρμώνΜονωτικά κορδόνια πολυαιθυλενίου εισάγουμε από τη Fosroc.

Eίναι τα γνωστά σε όλη την Ευρώπη Expandafoam σε διαμέτρους 12 - 15 - 20 - 30 - 50mm.

2. Tα υδροδιογκούμενα προφίλ από πολυμερές υλικό με ή χωρίς μπεντονίτη που μπαίνουν στους αρμούς διακοπής εργασιών για να τους στεγανοποιήσουν εμποδίζοντας πιθανή είσοδο νερού μέσω αυτών: Αυτά τα υδροδιογκούμενα προφίλ ή κορδόνια ή waterstops είναι μια πολύ καλή λύση για όλους τους υπόγειους αρμούς εργασίας αλλά και για υπέργειες δεξαμενές.

Είναι πολύ πιο εύκολο να τοποθετηθούν σε σχέση με τα PVC waterstops όπου χρειάζεται μεγάλη εμπειρία και κάποιος εξοπλισμός.

Μονωτικό κορδόνι επίσης θα μπορούσε να είναι και το προσχηματισμένο βουτυλικό κορδόνι για στεγανοποιήσεις σε επικαλύψεις ή το πυρίμαχο κορδόνι υάλου που χρησιμοποιείται για σφραγίσεις σε λέβητες και θερμάστρες.


Για μονωτικό κορδόνι στις καλύτερες τιμές της αγοράς καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη. 


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου