Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Μονώσεις ταρατσών: 45 χρόνια πρωτιάς στη Θεσσαλονίκη









Για μονώσεις ταρατσών στη Θεσσαλονίκη καλέστε μας στο 2310 4289900 / 2310 402154.


Διαβάστε επίσης:


Μόνωση/στεγανοποίηση ταράτσας: 30+2 απαντήσεις


Τα χρόνια περνάνε σαν το νερό και κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι από τότε που πρωτοπορώντας φέραμε στη Θεσσαλονίκη τα πρώτα γαλλικά ασφαλτόπανα αλουμινίου Veral για να στεγανοποιήσουμε το Παλέ ντε σπορ.

Μάλιστα! Ακόμη και τα πεζά αντικείμενα όπως είναι οι μονώσεις έχουν τους οραματιστές τους!
Οραματιστήκαμε,τολμήσαμε,ποιήσαμε,πετύχαμε και καταξιωθήκαμε!

Έκτοτε έχουμε αναλάβει αμέτρητες μονώσεις ταρατσών που εφαρμόσαμε με πολύ μεγάλη επιτυχία και πρακτικά με μηδενικά προβλήματα.

Άλλωστε όταν είσαι ένα βαρύ όνομα στην αγορά και δίνεις μια εγγύηση με πραγματικό αντίκρυσμα,το τελευταίο που θα ήθελες είναι να έχεις προβλήματα και αντεγκλήσεις.
Ο τρόπος δράσης στις περιπτώσεις αυτές είναι μονόδρομος. Τα κάνεις όλα σωστά απ' την αρχή και προχωράς στα επόμενα! Δεν υπάρχει χρόνος για πισωγυρίσματα.

Σήμερα στην αυγή του 2016 οι μονώσεις ταρατσών στη Θεσσαλονίκη παραμένουν μέσα στις βασικές μας προτεραιότητες.

 Αν και η εταιρεία έχει ανοίξει φτερά για πολύ πιο μακρινούς ορίζοντες, η καρδιά μας και το μυαλό μας έχουν ρίξει άγκυρα στην αγαπημένη μας πόλη.

Τα βασικά συστατικά της επιτυχίας μας στο εν λόγω αντικείμενο ήταν και παραμένουν:

1. Πολύ ταλαντούχο, έμψυχο δυναμικό που παραμένει στις θέσεις  ευθύνης του για ολόκληρες δεκαετίες. Η νοοτροπία των περισσότερων εργαζομένων στη εταιρεία είναι ιαπωνικού χαρακτήρα, βοηθούντος και του εσωτερικού κλίματος.

Έτσι στη εταιρεία υπάρχουν έμπειροι πολιτικοί μηχανικοί που περνάνε από το μάτι τους κάθε εργασία,οσοδήποτε μικρής έκτασης. Κάθε εργασία πρέπει να τύχει της έγκρισης τους πριν παραδοθεί!

2. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τα συνεργεία που είναι μόνιμα και εκπαιδευμένα με τον καλύτερο τρόπο. 
Άνθρωποι έμπειροι,υπεύθυνοι που γνωρίζουν καλά κι αγαπούν τη δουλειά τους και εκπαιδεύονται διαρκώς πάνω σε νέες δεξιότητες και αντικείμενα. Κάποιοι από αυτούς έχουν βάλει τη σφραγίδα τους σε πολύ σημαντικές μονώσεις ταρατσών στη Θεσσαλονίκη.

3. Η γραπτή  εγγύηση που παρέχουμε και  μετράει στην αγορά όσο και το βάρος  του ονόματός μας.

4. Οι πολύ προσγειωμένες τιμές μας σε σχέση με με το άρτιο πακέτο υπηρεσιών που παρέχουμε.

4. Και βέβαια είναι και το θέμα των σωστών υλικών πάνω στο οποίο είμαστε κάθετοι. Μόνο ότι αξίζει μπαίνει στο οπλοστάσιό μας. 
Συνεργαζόμαστε άλλωστε με τον κολοσσό IKO τόσο στα  ελαστομερή SBS ασφαλτόπανα όσο και  στις πολυμερείς μεμβράνες TPE και PVC.

Για τους λόγους αυτούς αν σας ενδιαφέρουν οι μονώσεις ταρατσών στη Θεσσαλονίκη δεν θα χάσετε αν επικοινωνήσετε μαζί μας στο  2310 4289900 / 2310 402154.



Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου