Για αντιμικροβιακά - αντιμυκητιακά - αντιμουχλικά χρώματα κατάλληλα για χώρους επεξεργασίας τροφίμων και ποτών καλέστε μας στο 2310 428900.
Συνέχει από το 1ο μέρος που μπορείτε να διαβάσετε στο link που βρίσκεται στο τέλος αυτού του άρθρου.
Aς δούμε τώρα πως δουλεύει το σύστημα Bioni system food:
1. Πολλές φορές η μόλυνση με μούχλα και άλλα μικρόβια έχει εμποτίσει τόσο βαθιά τα δομικά στοιχεία που έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος τους και είναι πολύ δύσκολο να καθαριστεί.
2. και 3. Εφαρμόζεται πρώτα η στρώση βάσης,ένα ανόργανο σφραγιστικό υλικό δύο συστατικών με υψηλή αλκαλικότητα που εγκλωβίζει οριστικά και αδρανοποιεί τη μούχλα.
Δεν χρειάζονται πανάκριβοι χημικοί καθαρισμοί,δεν χρειάζονται καθαρισμός με νερό υπό πίεση!
4. Την επόμενη μέρα εφαρμόζεται η τελική στρώση με τα νανομόρια αργύρου για μόνιμη προστασία από μούχλα και βακτήρια.
5. και 6. Μόνιμη,διπλή προστασία κατά της μούχλας και των βακτηρίων!
Από τη μια η υπάρχουσα μούχλα θα μείνει μόνιμα εγκλωβισμένη και απ' την άλλη δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί νέα μούχλα ή βακτήρια πάνω στις προστατευμένες επιφάνεις των τοίχων.
Αντιμικροβιακά - αντιμυκητιακά - αντιμουχλικά χρώματα Bioni system food: τα πλεονεκτήματα
- Προστασία διαρκείας από όλα τα γνωστά βακτήρια:
Χρυσίζων σταφυλόκοκκος (Staphylococcus aureus)
Εντερόκοκκος faecium
Escherichia coli ευρύτερα γνωστό ως "E.coli"
Ψευδομονάς η αεριογόνος
Λιστέρια η µονοκυτταρογόνος
- Aσφαλή για τα τρόφιμα - έγκριση TUV
- Χωρίς επικίνδυνα διαλυτικά,με ελάχιστες πτητικές ουσίες και χωρίς την ανάγκη για χρήση τοξικών απολυμαντικών
- Υψηλή αντοχή στο καθάρισμα και στη χρήση απολυμαντικών μέσων
- Ατμοδιαπερατά και στεγανωτικά
- Άοσμα
- Εφαρμόζονται πρακτικά σε όλες τις συνήθεις οικοδομικές επιφάνειες
Δείτε εδώ το 1ο μέρος του άρθρου:
Αντιμικροβιακά - αντιμυκητιακά χρώματα νανοτεχνολογίας για χώρους τροφίμων και ποτών
Για αντιμικροβιακά - αντιμυκητιακά - αντιμουχλικά χρώματα κατάλληλα για χώρους επεξεργασίας τροφίμων και ποτών καλέστε μας στο 2310 428900.
Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου