Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Στεγανοποίηση υπογείων,δεξαμενών,βιολογικών καθαρισμών με κρυσταλλοποίηση









Το Brushbond TGP είναι ένα μονοσυστατικό, τσιμεντοειδές, επαλειφόμενο υλικό που στεγανοποιεί επιφάνειες από μπετόν με διπλή στεγανοποίηση. 
Μια επιφανειακή και μια σε βάθος με δομική τροποποίηση του μπετόν. 

Καλέστε μας στο 2310 428900 για τιμές και περαιτέρω πληροφορίες.


Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ:

Κρυσταλλοποίηση μπετόν με τσιμεντοειδή: Διπλή στεγανοποίηση (1)


Το Brushbond TGP χρησιμοποιείται για στεγανοποίηση υπογείων,δεξαμενών,βιολογικών καθαρισμών,πισίνων και λοιπών κατασκευών όπου υπάρχει παρουσία νερού.

Είναι κατάλληλο για θετικές και αρνητικές υδροστατικές πιέσεις.


Πως λειτουργεί 

Το  Brushbond TGP περιέχει εξειδικευμένες χημικές ουσίες που μεταφέρονται με το νερό βαθιά μέσα στο μπετόν και αντιδρούν με την ελεύθερη άσβεστο δημιουργώντας νέα,σύμπλοκα άλατα υπό τη μορφή κρυστάλλων.

Οι κρύσταλλοι αυτοί μπλοκάρουν τα τριχοειδή και γεμίζουν τις μικρές ρωγμές έως και 0,25mm που δημιουργούνται από συρρίκνωση ή διόγκωση.

Είναι μια διαδικασία διηνεκής γιατί το  Brushbond TGP συνεχίζει να παράγει κρυστάλλους ακόμη και μετά από χρόνια.

Αυτή είναι η δεύτερη γραμμή στεγανοποίησης γιατί βεβαίως δημιουργείται και επιφανειακών στεγανοποίηση όπως ακριβώς με τα συμβατικά τσιμεντοειδή.


Σημεία προσοχής

Με όλα τα συστήματα κρυσταλλοποίησης είναι θεμελιώδης ή καλή διαβροχή του υποστρώματος έτσι ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί σωστά η διαδικασία.

Με όλα τα τσιμεντοειδή συστήματα χρειάζεται επιμελής ωρίμανση με τακτική διαβροχή ιδιαίτερα σε μέρες με υψηλές θερμοκρασίες,χαμηλές σχετικές υγρασίες,άνεμο και ηλιοφάνεια. 
Αν και φαίνεται κάτι προφανές,ελάχιστοι το υλοποιούν γι αυτό και οι αποτυχίες είναι συχνές και δυσφημίζονται άδικα τα υλικά αυτά.


Χρησιμοποιήστε το σε:

- δεξαμενές νερού πόσιμου και μη

- υπόγεια μέσα κι έξω

- πισίνες

- βιολογικούς καθαρισμούς κλπ.


Για στεγανοποίηση υπογείων,δεξαμενών,βιολογικών καθαρισμών με κρυσταλλοποίηση,καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.



Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός -ΜΒΑ - DipM



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου