Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Αδιαβροχοποίηση και προστασία από λίπη και λάδια πέτρας - μαρμάρων








Για αποτελεσματικά  και αξιόπιστα υλικά αδιαβροχοποίησης - και προστασίας από λίπη και λάδια - πέτρας,μαρμάρων,τούβλων,κεραμικών,αρμών πλακιδίων,μπετόν, τσιμεντοκονιών κλπ,καλέστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Σε προηγούμενη ανάρτηση είχαμε μιλήσει για τα βερνίκια πέτρας που δουλεύουν με διαφορετική φιλοσοφία. Επειδή είναι υλικά με πολλά στερεά σχηματίζουν επιφανειακά φιλμ και έτσι γυαλίζουν την πέτρα και την προστατεύουν από επιφανειακή τριβή:


Βερνίκια πέτρας: Τιμές - Θεσσαλονίκη


Τα υλικά αδιαβροχοποίησης πέτρας και μαρμάρων έχουν άλλη φιλοσοφία / τρόπο δράσης. Είναι υλικά με λίγα στερεά και συνεπώς λεπτόρρευστα και διεισδυτικά και κάνουν εμποτισμό. 

Πετυχαίνουν αδιαβροχοποίηση - υδαταπωθητικότητα και συνεπώς προστασία από τον παγετό και από τα μεταφερόμενα άλατα / εξανθήσεις.

Παράλληλα πολλά από αυτά προστατεύουν και από λεκέδες και ρύπους που μπορούν να προκληθούν από υγρές τροφές,ποτά,λίπη και λάδια / έλαια.

Σχετικά είχαμε γράψει εδώ:

Αδιαβροχοποιητικά υλικά για μάρμαρα,πέτρα,σοβά,ξύλο,κεραμίδια,cotto,αρμούς πλακιδίων (1)



Το Ultrastone aqua είναι μια φόρμουλα από σιλάνια και σιλοξάνια χωρίς διαλύτες. Είναι δηλαδή ένα γαλάκτωμα ρητινών πολύ φιλικό προς τον χρήστη αλλά και το περιβάλλον.

Χρησιμοποιείται για αδιαβροχοποίηση / προστασία από λίπη και λάδια:

- πέτρας Καρύστου - Πηλίου κλπ

- μαρμάρων

- τούβλων - κεραμιδιών - cotto

- αρμών πλακιδίων σε μπάνια και μπαλκόνια

- προϊόντων τσιμέντου

Υπενθυμίζουμε ότι άλλο η αδιαβροχοποίηση και άλλο η στεγανοποίηση:


Για ποιοτικά υλικά αδιαβροχοποίησης και προστασίας από λίπη και λάδια πέτρας, μαρμάρων,αρμών πλακιδίων,μπετόν  κλπ,τηλεφωνήστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου