Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017

Ασφαλτικά κεραμίδια: Σημεία προσοχής που αγνοούμε! (2)Ασφαλτικά κεραμίδια από τον παγκόσμιο κολοσσό IKO στις καλύτερες τιμές μόνο στο 2310 428900.


Ρίξτε πρώτα ματιά στο 1ο μέρος αυτού του άρθρου:


Ασφαλτικά κεραμίδια: Σημεία προσοχής που δεν προσέχουμε! (1)6. Δεν χρησιμοποιούνται τα σωστά καρφιά ή δεν καρφώνονται σωστά και στο μέρος που πρέπει. Ρίξτε μια ματιά εδώ:7. Δεν γίνεται σωστή συγκόλληση των κεραμιδιών όταν και εφόσον επιβάλλεται. Δεν γίνεται σωστή χρήση της κόλλας με συνέπεια τα ασφαλτικά κεραμίδια να είναι εκτεθειμένα στην ανεμοπίεση ή να στρεβλώνονται.

Ρίξτε σχετικά μια ματιά εδώ:


8. Δεν υπάρχει σωστή στεγανοποίηση των συναρμογών με τα κατάλληλα αρμοκάλυπτρα.
 Εκεί που η στέγη διακόπτεται από παράθυρα,σωλήνες,καμινάδες,στηθαία κλπ,εκεί ακριβώς εμφανίζονται τα περισσότερα προβλήματα στεγανοποίησης.

Ρίξτε μια ματιά εδώ:


9. Μαχιάδες - αύλακες απορροής.

Από τα πιο ύποπτα σημεία για διείσδυση νερού στο σύστημα της στέγης μιας κι εκεί μαζεύονται τα νερά και απορρέουν με ορμή.

Πριν μπουν τα κεραμίδια και αφού μπει το στεγανοποιητικό υπόστρωμα οι αύλακες στεγανοποιούνται έξτρα με κάποια αυτοκόλλητη μεμβράνη και επικαλύπτονται με μεταλλικά φύλλα  Εκεί που θέλουμε να καταλήξουμε είναι ότι τα ασφαλτικά κεραμίδια χρειάζονται προσεκτική τοποθέτηση και τον σεβασμό κάποιων κανόνων.

Πρέπει να τοποθετούνται από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τη δουλειά αυτή και που στην Ελλάδα σπανίζουν.

Για ασφαλτικά κεραμίδια σε πολλά σχέδια και χρώματα εμπιστευθείτε την IKO. Καλέστε μας στο 2310 428900 για τιμές και περισσότερες πληροφορίες.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου