Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018

Αποστάτες οπλισμού μπετόν γραμμικοί σε εκπληκτικές τιμές


Αποστάτες οπλισμού μπετόν πλαστικοί, γραμμικοί και μαργαρίτες στις καλύτερες τιμές της αγοράς μόνο στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη. 

Ρίξτε επίσης μια ματιά εδώ:


Αποστάτες οπλισμού μπετόν / σκυροδέματος: Γραμμικοί αποστάτες - μαργαρίτεςΟι αποστάτες αυτοί τοποθετούνται στις πλάκες σκυροδέματος,κάτω από τους οπλισμούς τους για να εξασφαλίσουν την ελάχιστη επικάλυψη τους για τις συγκεκριμένες συνθήκες του έργου.

Με άλλα λόγια οι γραμμικοί αποστάτες εγγυώνται μια ελάχιστη επικάλυψη από σκυρόδεμα για τους ολισμούς  ώστε αυτοί να είναι επαρκώς προστατευμένοι από τη διάβρωση για όλη τη λειτουργική ζωή του έργου.

 Η επικάλυψη αυτή μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με την τοποθεσία του έργου και τη σπουδαιότητα του και ορίζεται σαφώς από τον μελετητή πολιτικό μηχανικό.

Η λύση που επιλέγουν πολλοί σιδεράδες στα έργα τους - το να χρησιμοποιούν σιδηρές ράβδους σαν αποστάτες είναι λανθασμένη και καταχρηστική λόγω της διάβρωσης τους

Οι γραμμικοί αποστάτες οπλισμού Stamplast ειναι κατασκευασμένοι από ισχυρό, εξηλασμένο PVC

Διατίθενται σε δίμετρες βέργες και τοποθετούνται ανά ένα περίπου μέτρο.


Από πάνω προς τα κάτω είναι κατάλληλοι για επικαλύψεις:

-50mm     δέματα των  64m

-40mm     δέματα των  64m

-35mm     δέματα των  64m

-30mm     δέματα των  100m

-25mm     δέματα των  100m

-20mm     δέματα των  100m

-15mm     δέματα των  100mΑποστάτες οπλισμού μπετόν πλαστικοί, γραμμικοί και μαργαρίτες στις καλύτερες τιμές της αγοράς μόνο στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη. 


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου