Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018

Ελαστομερή / SBS ασφαλτόπανα για μονώσεις ταρατσών


Ελαστομερή / SBS ασφαλτόπανα στη μεγαλύτερη γκάμα και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές μόνο στο 2310 428900.Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ:

Μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική - Θεσσαλονίκη: 30 απαντήσεις στα πάνταΕλαστομερή  ή SBS - Styrene Butadiene Styrene - είναι τα  ασφαλτόπανα που τροποποιούνται με το πολυμερές καουτσούκ SBS.

To SBS είναι τεχνητό καουτσούκ και η προσθήκη του στο ασφαλτικό υλικό το βελτιώνει πολλαπλά. 

Δείτε για παράδειγμα στο παραπάνω πινακάκι πόσο βελτιώνει την αντοχή του ασφαλτοπάνου σε κόπωση / ερπυσμό σε σχέση με με την οξειδωμένη άσφαλτο ή την βελτιωμένη με πλαστομερές ατακτικό πολυπροπυλένιο APP.Δείτε επίσης τι γίνεται από πλευράς επιμήκυνσης θραύσης και ευκαμψίας σε χαμηλές θερμοκρασίες της ελαστομερούς μάζας σε σχέση με τις υπόλοιπες.


Σε σύγκριση τώρα με τις μεμβράνες PVC τα ελαστομερή / SBS ασφαλτόπανα - για τις ίδιες τιμές μιλώντας - μας δίνουν ένα ισοδύναμο κόστος για τετραπλάσιο πάχος.

Tα ελαστομερή / SBS ασφαλτόπανα τα τοποθετούμε σε διπλή στρώση - μια τελική στρώση με ψηφίδα και μια πρώτη στρώση χωρίς.
Αυτό γίνεται σε όλα τα μεγάλα τεχνικά έργα. Στα σπίτια μας για λόγους οικονομίας χρησιμοποιούμε συνήθως μονή στρώση.

Άρα η ασφάλεια αυτής της πολύ παχύτερης διπλής στρώσης και μάλιστα με μετατοπισμένους αρμούς είναι προφανές ότι θα είναι πολύ μεγαλύτερη.

Προτιμήστε για τις μονώσεις των ταρατσών σας ελαστομερή / SBS ασφαλτόπανα με ελάχιστο βάρος 5gk/m2 και λευκή ψηφίδα.

Έχουμε εκδημοκρατίσει τις μονώσεις ταρατσών με τις φιλικές τιμές μας που δίδουν το καλύτερο λόγο κόστους / ποιότητας.

Καλέστε μας στο 2310 428900 για περισσότερες πληροφορίες και σημεία πώλησης.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου