Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

Μονωτικά υλικά ταρατσών: Θεσσαλονίκη - καλύτερες τιμέςΓια μονωτικά υλικά ταρατσών στη Θεσσαλονίκη στις καλύτερες τιμές,καλέστε μας στο 2310 428900.

Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ στα θερμομονωτικά υλικά που διακινούμε:


Θερμομονωτικά υλικά - Θεσσαλονίκη: Οι καλύτερες τιμές στη MaconAπό πλευράς στεγανοποιητικών υλικών η γκάμα που διαθέτουμε είναι τόσο ευρεία που δεν υπάρχει ταίρι της στην ελληνική αγορά.

Ας δούμε τις βασικότερες κατηγορίες από αυτά:


1. Ασφαλτόπανα ή ασφαλτικές μεμβράνες


Διαβάστε σχετικά εδώ:
Τα ασφαλτόπανα ή ασφαλτικές μεμβράνες είναι το υλικό που συγκεντρώνει τις προτιμήσεις των περισσότερων Ελλήνων για τη στεγανοποίηση της ταράτσας τους.


2. Μεμβράνες PVCΟι  μεμβράνες PVC κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά των πολυμερών μεμβρανών μιας στρώσης και είναι ιδανικές για μεγάλες επιφάνειες.


3. Υγρές στεγανωτικές μεμβράνες / επαλειφόμενα ελαστομερή μονωτικά υλικά ταρατσών.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουν την αξιοπιστία των προσχηματισμένων μεμβρανών αλλά είναι πιο εύκολες στη χρήση και βολεύουν για ταράτσες με πολύπλοκα σχήματα και πολλές προεξοχές όπου αποφεύγεται το κόψε-ράψε των μεμβρανών.

Το καλό μαζί τους είναι ότι δίνουν ενιαία, συνεχή μεμβράνη χωρίς αρμούς και το κακό ότι δεν παρέχουν εγγυημένο πάχος στεγανοποίησης.

Υπάρχουν πολλά είδη και μερικά από αυτά μπορείτε να δείτε εδώ:

Επαλειφόμενη υβριδική πολυουρεθάνη για στεγανοποίηση ταράτσαςH εταιρεία μας διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα από  μονωτικά υλικά ταρατσών πανελλαδικά και μάλιστα σε πλήρως ανταγωνιστικές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου