Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Αυτοκόλλητες ασφαλτικές και βουτυλικές ταινίες στέγης: Καλύτερες τιμές






Για αυτοκόλλητες ασφαλτικές και βουτυλικές ταινίες στέγης / κεραμοσκεπών στις καλύτερες τιμές,καλέστε μας στο 2310 428900.

Καλύπτουμε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


Δείτε πρώτα αυτά τα σχετικά άρθρα:



Αυτοκόλλητες, στεγανωτικές, ασφαλτικές ταινίες αλουμινίου vs βουτυλικές





Οι αυτοκόλλητες ασφαλτικές και βουτυλικές ταινίες στέγης χρησιμοποιούνται για στεγανοποίηση σε λεπτομέρειες όπως οι καμινάδες,τα σημεία συνάντησης των κεραμιδιών με στηθαία,σε σπασμένα κεραμίδια,σε ρωγμές,γύρω από στηρίξεις και εξαερισμούς κλπ.


Τι πρέπει να γνωρίζετε!

1. Πρώτα από όλα διαβάστε το πρώτο link για να δείτε ποιες είναι οι βασικές διαφορές ανάμεσα στις ασφαλτικές και στις βουτυλικές ταινίες και που τις τοποθετούμε.

2. Με διαφορά οι περισσότερο χρησιμοποιούμενες ταινίες είναι οι αυτοκόλλητες ασφαλτικές και για ότι ενδιαφέρει σχετικά με αυτές μπορείτε να μελετήσετε το 3ο link.

Οι ταινίες Adeflex είναι πρώτες σε πωλήσεις στην ελληνική αγορά και διατίθενται σε δεκάμετρα ρολά σε πλάτη από 5cm έως 100cm.

3. Οι αυτοκόλλητες βουτυλικές ταινίες που περιγράφονται στο 2ο link - και που ονομάζονται επίσης αυτοκόλλητα μέταλλα στέγης - είναι με διαφορά οι καλύτερες,ακριβότερες και μακροβιότερες.

Πρόκειται για βουτυλικές - ενίοτε και ασφαλτικές - ταινίες που είναι προστατευμένες από μέταλλο πάχους 0.12-0.15mm.

Αυτό το μέταλλο - που είναι βαμμένο αλουμίνιο - προστατεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις βουτυλικές ταινίες από τον ήλιο και τη φωτοχημική γήρανση και έτσι έχουν πολύ μεγαλύτερη λειτουργική ζωή από τις συνηθισμένες τύπου Adeflex.

Αλλά βέβαια η τιμή τους ειναι πολλαπλάσια των κοινών,4-5 φορές υψηλότερη.

Oι  αυτοκόλλητες ασφαλτικές και βουτυλικές ταινίες χρησιμοποιούνται επίσης και σε άλλες εφαρμογές όπως στεγανοποιήσεις σε:

- υαλοστάσια

- ρωγμές δωμάτων και τοιχων

- υδρορροές κλπ.


Για αυτοκόλλητες ασφαλτικές και βουτυλικές ταινίες στέγης σε μεγάλη ποικιλία και στις καλύτερες τιμές,τηλεφωνήστε μας στο 2310 428900.

Καλύπτουμε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.



Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου