Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Στεγάνωση τοιχίων υπογείων με επαλειφόμενα στεγανωτικά τσιμεντοειδή Fosroc (3 )







Για στεγάνωση τοιχίων υπογείων,δεξαμενών και πισίνων με επαλειφόμενα στεγανωτικά τσιμεντοειδή Fosroc,τηλεφωνήστε μας στο 2310 428900.

Εξυπηρετούμε Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Αττική.



Δείτε τα προηγούμενα μέρη αυτού του άρθρου εδώ:


Στεγανοποίηση τοιχίων υπογείων με επαλειφόμενα στεγανωτικά τσιμεντοειδή Fosroc (2 )



Στεγανοποίηση με θετικές πιέσεις ( εξωτερική πλευρά)



Όταν οι πιέσεις είναι θετικές,όταν δηλαδή δουλεύουμε από την εξωτερική πλευρά τα πράγματα είναι πιο εύκολα γιατί το νερό πιέζει τη στρώση της στεγανοποίησης πάνω στο τοιχίο και δεν τείνει να την αποκολλήσει.

Στην περίπτωση αυτή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλη την γκάμα των στεγανοποιητικών υλικών των σχετικών με τη συγκεκριμένη εφαρμογή: Ασφαλτόπανα,ελαστομερή και τσιμεντοειδή επλειφόμενα,πολυουρία,γεωσυνθετικούς αργιλικούς φραγμούς κλπ.

Από τα τσιμεντοειδή στεγανωτικά κονιάματα, επίσης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα πάντα αν και η δική μας προτίμηση είναι τα δύο συστατικών που είναι εύκαμπτα και έτσι μπορούν να αντιμετωπίσουν και κάποιες ρωγμές από καθιζήσεις

Προτιμητέο υλικό το Nitocote CM210  αλλά βέβαια θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί και το μονοσυστατικό επαλειφόμενο κρυσταλλοποίησης Brushbond TGP.



Προσοχή πάντως χρειάζεται ώστε να αποφεύγονται τα παρακάτω λάθη όταν δουλεύουμε με παρόμοια υλικά:





Για στεγάνωση υπογείων με επαλειπτικά, στεγανωτικά τσιμεντοειδή κονιάματα ενός ή δύο συστατικών,καλέστε μας στο 2310 428900.

Εξυπηρετούμε Αθήνα - Αττική - Θεσσαλονίκη.



Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου