Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Αποστραγγιστικές μεμβράνες HDPE με γεωυφάσματα








Αποστραγγιστικές μεμβράνες  HDPE με γεωυφάσματα για προστασία και αποστράγγιση σε υπόγειες κατασκευές, μπορείτε να βρείτε στις καλύτερες τιμές στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Εξυπηρετούμε επίσης Αθήνα - Αττική.


Δείτε πριν το σχετικό αυτό άρθρο:

Αποστραγγιστικές μεμβράνες με γεωύφασμα


Oι αποστραγγιστικές μεμβράνες με γεωυφάσματα είναι σύνθετα υλικά ή γεωσύνθετα που αποτελούνται από μια αποστραγγιστική μεμβράνη των 500 gr / m2  με μεγάλη αντοχή σε θλίψη και ένα γεωύφασμα πολυπροπυλενίου στα 110 gr / m2 που είναι θερμικά συγκολλημένο πάνω στη   HDPE μεμβράνη.


Που χρησιμοποιούνται

Χρησιμοποιούνται σε υπόγειες κατασκευές για την προστασία στεγανοποιητικών στρώσεων με παράλληλα μεγάλη αποστραγγιστική ικανότητα λόγω του κενού χώρου ανάμεσα στη μεμβράνη και στο γεωύφασμα.

Χρησιμοποιούνται επίσης σε δωματόκηπους για την αντικατάσταση της παραδοσιακής στρώσης χαλικιού.






Πλεονεκτήματα


- ελαφριές και ευκολομεταφερόμενες

- τέλεια μηχανική προστασία σε συνδυασμό με άνετη αποστράγγιση

- ανθεκτική στα χημικά των εδαφών

- δεν επηρεάζει την ποιότητα του πόσιμου νερού


Τοποθέτηση


Οι αποστραγγιστικές μεμβράνες  HDPE με γεωύφασμα τοποθετούνται έτσι ώστε το γεωύφασμα να κοιτάει προς το έδαφος.

Το αν θα μπουν παράλληλα ή κάθετα εξαρτάται από το ύψος των τοιχίων.

 Αν το πλάτος της μεμβράνης μπορεί να το καλύψει ολόκληρο, τότε μπαίνει παράλληλα προς το έδαφος ενώ αν αυτό δεν είναι εφικτό τότε κόβεται σε κομμάτια στο ύψος του τοιχίου και τοποθετείται κάθετα με επικαλύψεις όπως ορίζονται από τις ούγιες.

Υπάρχει δυνατότητα στεγανοποίησης των ενώσεων με αυτοκόλλητες ασφαλτικές ή βουτυλικές ταινίες ή ακόμη και με κόλλες με βάση MS polymers.


Προσοχή!

Οι αποστραγγιστικές μεμβράνες με γεωυφάσματα στις κάθετες εφαρμογές τους - σε τοιχία δηλαδή - έχουν νόημα ύπαρξης μόνο όταν καταλήγουν σε μια κατάλληλη, περιμετρική αποστράγγιση στα πόδια των τοιχίων.


Για αποστραγγιστικές μεμβράνες  HDPE με γεωυφάσματα για προστασία και αποστράγγιση σε υπόγειες κατασκευές αποτανθείτε στο 2310 428900.

Εξυπηρετούμε  Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Αττική.



Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου