Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Επισκευαστικά κονιάματα με αναστολείς διάβρωσης για επισκευή οπλισμένου μπετόν (1)


Για επισκευαστικά κονιάματα και γενικά για υλικά επισκευής και αποκατάστασης ενανθρακωμένου μπετόν και διαβρωμένων οπλισμών στις καλύτερες τιμές, καλέστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.

Τα επισκευαστικά κονιάματα της σειράς MuCis είναι νέας τεχνολογίας κονιάματα δύο συστατικών,ινοπλισμένα,αντισυρρικνωτικά, υψηλών αντοχών που περιέχουν αναστολέα διάβρωσης επαφής και διάχυσης.

Σε μια επισκευή μπετόν αποτελούν την επόμενη φάση από τα επαλειφόμενα κονιάματα αντιδιαβρωτικής προστασία που μπαίνουν απ' ευθείας πάνω στους οπλισμούς και για τα οποία είχαμε μιλήσει εδώ:

Επισκευαστικά κονιάματα επαλειφόμενα με αναστολείς διάβρωσης για αντιδιαβρωτική προστασία οπλισμών

Επισκευαστικά κονιάματα με αναστολείς διάβρωσης για αντιδιαβρωτική προστασία οπλισμών: Εφαρμογή (2)


Η χρήση αυτών των προϊόντων για αποκαταστάσεις σε περιπτώσεις όπου υπάρχει ενανθράκωση του μπετόν και διάβρωση των σιδηρών οπλισμών αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για μια παρατεταμένη,λειτουργική ζωή της κατασκευής.

Ανάλογα με το επιθυμητό πάχος επισκευής υπάρχουν διαφορετικά προϊόντα σχετικής κοκκομετρίας. 

To πρώτο συστατικό,η σκόνη, αποτελείται από τσιμέντο,χαλαζία,ειδικά πρόσμικτα όπως διαχεόμενοι αναστολείς διάβρωσης και συνθετικές ίνες πολυακρυλονιτριλίου.

Το δεύτερο συστατικό είναι είναι ένα γαλάκτωμα ειδικών ρητινών.

Μετά την ανάμιξη των δύο συστατικών με αργόστροφο δράπανο,τα επισκευαστικά αυτά κονιάματα τοποθετούνται με σπάτουλα ή μυστρί και δίνουν στρώσεις με πολύ υψηλή πρόσφυση,στεγανές, ατμοδιαπερατές,χωρίς ρωγμές συρρίκνωσης,αδιαπέρατες από το νερό και το διοξείδιο του άνθρακα,υψηλών αντοχών και γενικά με άριστες φυσικές και μηχανικές ιδιότητες.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα μέτρα συντήρησης κατά την πήξη τους.


Τέλος του 1ου μέρους. Διαβάστε το 2ο μέρος εδώ:Για επισκευαστικά κονιάματα και γενικά για υλικά επισκευής και αποκατάστασης ενανθρακωμένου μπετόν και διαβρωμένων οπλισμών στις καλύτερες τιμές, τηλεφωνήστε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου