Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Γραφιτούχα διογκωμένη πολυστερίνη θερμοπρόσοψης: Αθήνα - Θεσσαλονίκη - τιμές







Για τις καλύτερες τιμές σε γραφιτούχα διογκωμένη και λευκή πολυστερίνη θερμοπρόσοψης / εξωτερικής μόνωσης,καλέστε στο 2310 428900.

Εξυπηρετούμε Αθήνα - Αττική - Θεσσαλονίκη.


Ρίξτε επίσης μια ματιά εδώ:


Εξωτερική θερμομόνωση - θερμοπρόσοψη: Τα πάντα σε 13 ερωτήσεις



Γραφιτούχα διογκωμένη πολυστερίνη: Καλύτερη θερμομόνωση - καλύτερες τιμές


Η γραφιτούχα διογκωμένη  πολυστερίνη θερμοπρόσοψης / εξωτερικής μόνωσης είναι κατά την άποψή μας το πιο πλεονεκτικό θερμομονωτικό υλικό για μια εξωτερική θερμομόνωση και τους λόγους τους εξηγούμε εδώ:


Η γραφιτούχα  πολυστερίνη είναι μια παραλλαγή της συνηθισμένης πολυστερίνης - αυτό που πολλοί ακόμη αποκαλούν φελιζόλ.

Την παίρνουμε αν κατά τη διάρκεια της παραγωγής προσθέσουμε στο μείγμα λίγο γραφίτη ο οποίος δρα θερμοανακλαστικά και βελτιώνει τον συντελεστή θερμοαγωγιμότητας λ σε σχέση με την απλή λευκή πολυστερίνη.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να πάρουμε περισσότερη θερμική αντίσταση με το ίδιο πάχος ή την ίδια θερμική αντίσταση με μικρότερο πάχος.

Το τελευταίο βολεύει όταν δεν πρέπει να εξέχει πολύ η θερμοπρόσοψη για  διάφορους λόγους.


Η γραφιτούχα διογκωμένη  πολυστερίνη θερμοπρόσοψης που διακινούμε  σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχει τα εξής βασικά χαρακτηριστικά:


- λ= 0,030 W/m Κ

- αντοχή σε θλίψη:  92 kPa

- διαστάσεις πλάκας: 100 x 50cm

- πάχη: όλα τα πάχη με έμφαση και συνεχές στοκ στα  2-3-5-7-8-10cm.

H λευκή διογκωμένη  πολυστερίνη θερμοπρόσοψης / εξωτερικής θερμομόνωσης μόνωσης είναι φθηνότερη αλλά έχει μεγαλύτερο λ με αποτέλεσμα η θερμική αντίσταση που αγοράζουμε ανά ευρώ να είναι περίπου η ίδια.

Το τι θα επιλέξουμε ανάμεσα στη γραφιτούχα και στη λευκή διογκωμένη  πολυστερίνη είναι πιστεύουμε θέμα ήσσονος σημασίας.

Το βασικό δίλημμα είναι ανάμεσα σε εξηλασμένη και διογκωμένη.

Για τις καλύτερες τιμές σε γραφιτούχα διογκωμένη και λευκή πολυστερίνη θερμοπρόσοψης / εξωτερικής μόνωσης,καλέστε στο 2310 428900.

Εξυπηρετούμε Αθήνα - Αττική - Θεσσαλονίκη.


Επίσης σε μας θα βρείτε τις καλύτερες τιμές σε όλα τα συστατικά μέρη μιας θερμοπρόσοψης όπως κόλλες θερμοπρόσοψης,πλαστικά ούπα,υαλοπλέγματα γωνιοκρανα και λοιπά προφίλ,ακρυλικούς και σιλικονούχους σοβάδες.




Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου