Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Λευκή διογκωμένη πολυστερίνη θερμοπρόσοψης: Αθήνα - Θεσσαλονίκη - τιμές








Για τις πιο ανταγωνιστικές τιμές σε γραφιτούχα διογκωμένη και λευκή πολυστερίνη θερμοπρόσοψης / εξωτερικής θερμομόνωσης μόνωσης,καλέστε στο 2310 428900.

Εξυπηρετούμε Αθήνα - Αττική - Θεσσαλονίκη.



Ρίξτε επίσης μια ματιά εδώ:




Γραφιτούχα διογκωμένη πολυστερίνη θερμοπρόσοψης: Αθήνα - Θεσσαλονίκη - τιμές


H λευκή διογκωμένη πολυστερίνη είναι κατά την άποψή μας πιο κατάλληλη από την εξηλασμένη για μια εξωτερική θερμομόνωση / θερμοπρόσοψη και τα επιχειρήματά μας που την στηρίζουν αναπτύσσονται εδώ: 


Δεν είναι μόνο προτιμότερη από δομοφυσική άποψη αλλά και αρκετά φθηνότερη οπότε αποτελεί μια λογική προτίμηση σε έναν όμως χώρο που κινείται εκτός λογικής.

Το ξαδελφάκι της - η γραφιτούχα - έχει τα τελευταία χρόνια κατακτήσει την προτίμηση πολύ κόσμου και δικαιολογημένα λόγω της εξαιρετικά υψηλής θερμομονωτικής της ικανότητας που οδηγεί σε λεπτότερες διατομές και χαμηλότερα μεταφορικά. 


Bασικά χαρακτηριστικά της λευκής διογκωμένης πολυστερίνης που προωθούμε σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα:


- λ= 0,036 W/m Κ

- αντοχή σε θλίψη:  81 kPa

- διαστάσεις πλάκας: 100 x 50cm

- πάχη: όλα τα πάχη με προεξάρχοντα τα 2-3-5-7-8-10cm.



Για τιμές ευκαιρίας σε γραφιτούχα διογκωμένη και λευκή πολυστερίνη θερμοπρόσοψης / εξωτερικής θερμομόνωσης,ελάτε σε επαφή μαζί μας στο 2310 428900.

Εξυπηρετούμε Αθήνα - Αττική - Θεσσαλονίκη.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε και ότι άλλο έχει κάνει σχεση με την εξωτερική μόνωση όπως κόλλες,υαλοπλέγματα,σοβάδες ειδικά προφίλ,διάφορα στηριγματα κλπ.



Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου