Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Υαλόπλεγμα 160gr: Το μεγαλύτερο έγκλημα στη θερμοπρόσοψη!








Υαλόπλεγμα 160gr/m2 για θερμοπρόσοψη / εξωτερική μόνωση βέλτιστης ποιότητας και στις καλύτερες δυνατές τιμές μόνο στο 2310 428900.

Εξυπηρετούμε Θεσσαλονίκη - Αθήνα.


Δείτε το σχετικό αυτό άρθρο:



Το καλύτερο υαλόπλεγμα θερμοπρόσοψης στην Ευρώπη: τιμή - τοποθέτηση


Το μεγαλύτερο λοιπόν έγκλημα - ανάμεσα σε μια πλειάδα άλλων - που συντελείται στην θερμοπρόσοψη στη χώρα μας είναι η χρήση φθηνών υαλοπλεγμάτων με χαμηλές προδιαγραφές.

Τα βάζω πρώτα με μας τους εμπόρους που στο βωμό της μεγιστοποίησης του κέρδους εισάγουμε στην Ελλάδα πολλά σκουπίδια της παγκόσμιας παραγωγής.

Η προέλευση τους δεν είναι μόνο η Ευρώπη - όπως θα περίμενε κανείς λόγω της ευρωπαϊκής πολιτικής αντιντάμπινγκ - αλλά και η Άπω Αναστολή.

Τα προϊόντα αυτά μπαίνουν στη Ευρώπη από διάφορες κερκόπορτες της νομοθεσίας - και οι Έλληνες είναι αστέρια στο να ανακαλύπτουν κερκόπορτες.

Τα βάζω όμως και με τους μηχανικούς όταν εμπλέκονται σε έργα θερμοπρόσοψης και δεν ζητούν εγγυήσεις και εξασφαλίσεις.

Το αποτέλεσμα είναι πολλά από τα υαλοπλέγματα  να μην πληρούν τις προδιαγραφές που χρειάζεται μια μακρόχρονα λειτουργική θερμοπρόσοψη.

Και το χαρακτηρίζω αυτό έγκλημα γιατί μια θερμοπρόσοψη κοστίζει 40-50 euro/m2 και η διαφορά ανάμεσα στο top υαλόπλεγμα και στη "βαλούτα"  Άπω Ανατολής δεν ξεπερνά τα 0,20 euro/m2.

Δοθέντος δε του νευραλγικού ρόλου του υαλοπλέγματος που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της θερμοπρόσοψης μόνο για έγκλημα μπορούμε να μιλήσουμε κατ' αναλογίαν.

Η θέση μας είναι σαφέστατη: Δεν μπορούμε να υπηρετούμε δύο Κυρίους. Και έμποροι και τεχνικοί.

Δεν μπορεί να πληρώνει κάποιος 50 euro/m2 για να αγοράσει κάτι προναρκοθετημένο.

Παραπέμπουμε στο ανωτέρω link.


Για υαλόπλεγμα 160gr/m2 για  εξωτερική θερμομόνωση, υψηλής ποιότητας και στις καλύτερες  τιμές,καλέστε μας στο 2310 428900.

Εξυπηρετούμε Θεσσαλονίκη - Αθήνα.



Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου