Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Παράθυρα στέγης Velux ηλιακά και ηλεκτρικά: Τιμές - τοποθέτηση









Παράθυρα στέγης Velux Integra, ηλιακά και ηλεκτρικά, σε πολλά μεγέθη και στις καλύτερες τιμές θα βρείτε στο 2310 428900.

Εξυπηρετούμε Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Αττική.


Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ:

Παράθυρα στέγης ηλεκτρικά VELUX INTEGRA: Απόλυτη άνεση στο σπίτι (1)


Τα ηλιακά και ηλεκτρικά παράθυρα στέγης Velux  Integra είναι η επιτομή της τεχνολογίας και η πεμπτουσία της άνεσης.

Ιδανικά για ύψη μη ή δύσκολα προσβάσιμα ή για περιπτώσεις που υπάρχουν άτομα με περιορισμένη κινητικότητα ή τέλος για όσους απαιτούν την απόλυτη άνεση.

Ο χειρισμός τους αλλά και αυτός των παρελκομένων τους γίνεται με ένα εύκολο στη χρήση τηλεχειριστήριο όπου μπορούν να υπάρξουν προεπιλογές για μεγαλύτερη ευκολία και απλότητα.

Τα ηλιακά παράθυρα στέγης Velux Integra σε αντίθεση με τα ηλεκτρικά δεν χρειάζονται καν καλωδίωση γιατί έχουν ενσωματωμένο έναν μικροκινητήρα που λειτουργεί με την ηλιακή ενέργεια.

Υπάρχουν περιθώρια αισθητικών επιλογών μιας και τα παράθυρα αυτά μπορούν να έχουν φυσική όψη ξύλου,λευκό χρώμα ματ υδατοδιαλυτής λάκας ή gloss λευκό πολυουρεθανικό χρώμα.


Από πλευράς υάλωσης υπάρχει σαν στάνταρ εσωτερικός υαλοπίνακας ασφαλείας - laminated - και σαν εξωτερικός μπορεί να επιλεγεί κάποιος για μέγιστη ηχομόνωση ή ενεργειακή απόδοση ή ακόμη και για ιδωτικότητα.

Όλα τα ηλιακά και ηλεκτρικά παράθυρα στέγης Velux Integra   έχουν  τεχνολογία θερμοδιακοπής στα πλαίσια,παθητικό αερισμό,εύκολη συντήρηση,αισθητήρα βροχής και μια πλειάδα από αξεσουάρ που είναι επίσης διαχειρίσιμα με τηλεχειρισμό

Για τις καλύτερες δυνατές τιμές, ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας στο 2310 428900.

Εξυπηρετούμε Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Αττική.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου