Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Στεγανοποίηση υπογείου με εύκαμπτα επαλειφόμενα τσιμεντοειδή κονιάματα






Στεγανοποίηση υπογείου με εύκαμπτα, επαλειφόμενα, τσιμεντοειδή κονιάματα Nitocote CM210 της Fosroc σημαίνει 100% αξιοπιστία και σιγουριά.

Καλέστε στο 1310 428900 για τιμές και πληροφορίες.

Εξυπηρετούμε Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Αττική.



Δείτε εδώ άλλες χρήσεις αυτών των υλικών:

Στεγανοποίηση πισίνας με Nitocote CM210 της Fosroc




Tι είναι τα  εύκαμπτα επαλειφόμενα τσιμεντοειδή Nitocote CM210 της Fosroc;

Είναι δύο συστατικών στεγανοποιητικά υλικά με βάση μια σκόνη που αποτελείται από τσιμέντο, άμμο χαμηλής κοκκομετρίας και διάφορ βελτιωτικά πρόσθετα και από μια ακρυλική ρητίνη σε μορφή υδατικής διασποράς.

Όταν ανακατεύονται τα δύο συστατικά - χωρίς την προσθήκη νερού - δίνουν μια ομοιογενή,έτοιμη για εφαρμογή μάζα που μοιάζει με παχύρρευστο χρώμα.

Σε σχέση με τα μονοσυστατικά τσιμεντοειδή επαλειφόμενα  τα εύκαμπτα είναι καλύτερα και πιο αξιόπιστα αφού υπερτερούν στις περιπτώσεις που υπάρχουν δονήσεις,ρωγμές,συστολοδιαστολές και υδροστατικές πιέσεις.

Για στεγανοποίηση υπογείου τα υλικά αυτά μπορούν να δουλευτούν τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά γιατί αναλαμβάνουν τόσο αρνητικές όσο θετικές πιέσεις.

Μπορούν να εφαρμοστούν με βούρτσα,ρολό,σπάτουλα ή μηχανισμό εκτόξευσης


Σημεία προσοχής

- απαγορεύεται η προσθήκη πρόσθετου νερού για να γίνει το υλικό πιο ευκολοδούλευτο.

Η ανάμιξη γίνεται με αργόστροφο δράπανο για 3 ολόκληρα λεπτά και δεν πρέπει να γίνεται καμία έκπτωση σ' αυτό.

- το υπόστρωμα θα πρέπει να είναι κορεσμένο με νερό χωρίς λιμνάζοντα όμως. Δεν χρειάζεται βρέξιμο του υποστρώματος ανάμεσα στην πρώτη και στη δεύτερη στρώση.

- το πιο σημαντικό πράγμα είναι να γίνεται επαρκής συντήρηση, ιδιαίτερα κατά τους θερμούς μήνες γιατί χωρίς αυτήν τα κονιάματα καταστρέφονται από την ταχεία αφύγρανσή τους και ο κόσμος ψάχνει μετά να βρει τα αίτια.

Για στεγανοποίηση υπογείου με εύκαμπτα επαλειφόμενα τσιμεντοειδή κονιάματα Nitocote CM210 της Fosroc καλέστε μας στο 2310 428900.


Εξυπηρετούμε Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Αττική.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου