Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Fosroc polyurea WH 200: Υβριδική πολυουρία για στεγανοποίηση ταράτσας







Υβριδική πολυουρία για στεγανοποίηση ταράτσας Fosroc polyurea WH 200 σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές θα βρείτε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη - Greece.


Ρίξτε επίσης μια ματιά εδώ:

Πολυουρία Fosroc για στεγανοποίηση ταρατσών



 Η υβριδική πολυουρία για Fosroc polyurea WH 200 είναι ένα ελαστομερές αλλά παράλληλα σκληρό και ανθεκτικό υλικό,δυο συστατικών με πολύ γρήγορη πήξη που εφαρμόζεται με εκτόξευση και είναι ιδανικό για μεγάλες επιφάνειες που χρειάζονται στεγανοποίηση.

Τα δύο μεγάλα πλεονεκτήματά του είναι η μεγάλη ταχύτητα εφαρμογής και το ότι οι στρώσεις είναι μονολιθικές και ενιαίες χωρίς αρμούς.

Το αδύνατο σημείο των μεμβρανών που παραδίδονται σε ρολά είναι οι αρμοί τους και σχεδόν όλα τα προβλήματα των εισροών που παρουσιάζονται είναι στους αρμούς.

Και βέβαια η πολυουρία σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ρευστά, στεγανοποιητικά υλικά έχει πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές.


Μερικές εφαρμογές

 - στεγανοποίηση σε ταράτσες

- κήποι σε δώματα. Δίνει προστασία έναντι των ριζικών συστημάτων

- εξέδρες - βεράντες - μπαλκόνια - κερκίδες γηπέδων

- στεγανοποίηση τούνελ με εκσκαφή κι επανεπίχωση κλπ


 Εκτός από την υβριδική πολυουρία Fosroc polyurea WH 200 υπάρχει και η 100% καθαρή Fosroc polyurea WPE που εκτός όλων αυτών των εφαρμογών χρησιμοποιείται σαν προστατευτική στρώση του μπετόν έναντι μεγάλου φάσματος διαβρωτικών παραγόντων και χημικών αντιδραστηρίων.

Για στεγανοποίηση ταράτσας με υβριδική πολυουρία Fosroc polyurea WH 200,καλέστε μας για τιμές και περισσότερες πληροφορίες στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη - Greece.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου