Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Αποστάτες για αλφάδιασμα πλακιδίων και μαρμάρων








Αποστάτες Stamplast για αλφάδιασμα πλακιδίων και μαρμάρων στις καλύτερες τιμές της ελληνικής αγοράς θα βρείτε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Για τo αλφάδιασμα πλακιδίων πάχους 3-12mm υπάρχει το σύστημα Maxi TOP Stamplast με αποστάτες και σφήνες που φαίνεται παρακάτω:





Το σύστημα περιλαμβάνει αποστάτες 1 -2 -3mm από πολυαμίδιο,σφήνες επαναχρησιμοποιούμενες από ABS,και μεταλλικές ή πλαστικές πένσες για την υποβοήθηση εισαγωγής των σφηνών.


Αλφάδιασμα πλακιδίων με σύστημα Stamplast: Υλικά - τιμές



Mε το ίδιο σύστημα μπορούν να τοποθετηθούν και να αλφαδιαστούν μάρμαρα πάχους 10-22mm χρησιμοποιώντας τους πορτοκαλί αποστάτες των 2mm.


Για το αλφάδιασμα πλακιδίων και μαρμάρων πάχους 2-20mm υπάρχει το σύστημα Luxury της Stamplast.


Αλφάδιασμα πλακιδίων και μαρμάρων με βιδωτά καπάκια




 



Παρακολουθήστε πιο κάτω ένα βίντεο εφαρμογής:

https://www.youtube.com/watch?v=piuuFmtb2V4


Tο σύστημα Luxury της Stamplast κάνει το αλφάδιασμα πλακιδίων και μαρμάρων απλό σαν παιχνίδι επειδή δεν απαιτεί κανένα είδος εξοπλσμού. 

Υπάρχουν αποστάτες 1 και 1,7mm και βιδωτά, διαφανή επαναχρησιμοποιούμενα  καπάκια που δεν χαράζουν μάρμαρα και πλακάκια ενώ παράλληλα επιτρέπουν πλήρη εποπτεία λόγω διαφάνειας.

Τα καπάκια όπως βιδώνονται στους αποστάτες αναγκάζουν πλακάκια και μάρμαρα να έρχονται σε τέλειο αλφάδιασμα.

Για αποστάτες για αλφάδιασμα πλακιδίων και μαρμάρων δεν υπάρχει καλύτερη τεχνικοοικονομικά επιλογή από τα συστήματα Stamplast. 
Tέλος πλέον με τις ληστρικές τιμές της αγοράς.


Αποστάτες Stamplast για αλφάδιασμα πλακιδίων και μαρμάρων σε άριστη ποιότητα και πολύ ανταγωνιστικές τιμές θα βρείτε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός -ΜΒΑ - DipM




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου