Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Πλαστικά κανάλια αποστράγγισης: Τι είναι; - Τιμές





Πλαστικά κανάλια αποστράγγισης με σχάρες και λοιπά αξεσουάρ θα βρείτε στις καλύτερες τιμές στο 2310 428900.


Ρίξτε επίσης μια ματιά εδώ:


Κανάλια αποστράγγισης ομβρίων πλαστικά με σχάρες: Είδη - τιμές




Tα πλαστικά κανάλια αποστράγγισης είναι δομοστοιχειωτές διατάξεις αποστράγγισης των επιφανειακών / ομβρίων νερών που διατίθενται στη αγορά σε μήκη του ενός μέτρου και συνδέονται μεταξύ τους αρθρωτά για να δημιουργήσουν αποστραγγιστικές αύλακες κατά το δοκούν.

Συνοδεύονται από σχάρες κάλυψης που δίνουν την επιθυμητή βατότητα. 
Οι σχάρες αυτές μπορεί να είναι από πλαστικό υλικό,γαλβανισμένο χάλυβα,ανοξείδωτο χάλυβα ή και ελατό χυτοσίδηρο ( μαντέμι ).

Σαν ένα ενιαίο σύστημα τα πλαστικά κανάλια αποστράγγισης και οι σχάρες μπορούν να εξυπηρετήσουν διάφορες απαιτήσεις βατότητας και κατατάσσονται σε 6 διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με την αντοχή τους:



Τα πλαστικά κανάλια αποστράγγισης είναι ευέλικτα,ελαφριά και οικονομικότερα από αντίστοιχα κανάλια από σκυρόδεμα ή πολυμερικό μπετόν.

Συνοδεύονται από τα απαιτούμενα αξεσουάρ όπως είναι τα τερματικά / τάπες για τα άκρα,οι στηρίξεις αλλά και τα προφίλ ενίσχυσης για τις μεγάλες κλάσεις φορτίου.

Επισκεφθείτε το site μας,επιλέξτε τον τύπο αποστραγγιστικού καναλιού που σας ενδιαφέρει και ζητήστε από το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας μας μια προσφορά.

Κάποιο από τα πλαστικά κανάλια μας θα είναι αυτό που θα καλύψει τις απαιτήσεις σας.

Εδώ θα βρείτε και άλλες διατάξεις αποστράγγισης όπως πλαστικά φρεάτια σε διάφορες διαστάσεις.


Για πλαστικά κανάλια αποστράγγισης με σχάρες και λοιπά αξεσουάρ καθώς και πλαστικά φρεάτια στις καλύτερες τιμές, καλέστε μας στο 2310 428900.



Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου