Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Φθηνές / οικονομικές λύσεις για εξωτερική μόνωση / θερμοπρόσοψη (1)


Φθηνές / οικονομικές λύσεις εξωτερική μόνωση / θερμοπρόσοψη θα βρείτε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη. Καλέστε μας για να συζητήσουμε την περίπτωσή σας.


Διαβάστε επίσης το σχετικό αυτό άρθρο που αναφέρετε σε μονώσεις ταρατσών:


Φθηνές / οικονομικές λύσεις για μονώσεις ταρατσών: Θερμομόνωση (3)


Και μη παραλείψετε να διαβάσετε αυτό το πολύ ενημερωτικό άρθρο σχετικά με εξωτερική μόνωση / θερμοπρόσοψη:Φθηνές / οικονομικές λύσεις εξωτερική μόνωση / θερμοπρόσοψη: Μερικές προτάσεις

Οι προτάσεις που θα κάνουμε μπορεί να μην είναι σύμφωνες με τις μεθόδους και τις πρακτικές μας αλλά οι μέθοδοί μας αφορούν το top και το top κοστίζει.

Πρώτα-πρώτα δεν θα επιλέξετε ένα αμιγές,πιστοποιημένο σύστημα γιατί κοστίζει. Αυτό θα το επιλέξετε αν διαθέτετε χρήματα και επιθυμείτε το καλύτερο.

Θα δουλέψετε με την πρακτική του cherry picking,δηλαδή θα επιλέγετε το καλύτερο οικονομοτεχνικά μέρος του αυστήματος άσχετα με τον προμηθευτή.


Αλλά ας δούμε τα κύρια μέρη ενός συστήματος εξωτερική μόνωσης / θερμοπρόσοψης:


2. Τα ούπα / στηρίγματα για τη μηχανική στήριξή του στον τοίχο

3. Η κόλλα για τη συγκόλληση τους στον τοίχο αλλά και για τη δημιουργία μιας στρώσης βάσης με εγκιβωτισμό του υαλοπλέγματος.

4. Το αλκαλίμαχο υαλόπλεγμα για την ενίσχυση του συστήματος σε κρούση και για την αποτροπή των ρηγματώσεων.

5 Τα διάφορα γωνιόκρανα για την ενίσχυση των ακμών

6. Οι τελικοί έγχρωμοι σοβάδες με τα αστάρια τους.

Από το επόμενο μέρος θα αρχίσουμε να ξετυλίγουμε μαζί τον μίτο για να βγούμε από τον λαβύρινθο των ατελείωτων προτάσεων και συστημάτων που δημιουργούν πονοκέφαλο στους μη ειδικούς


Φθηνές / οικονομικές λύσεις εξωτερική μόνωση / θερμοπρόσοψη θα βρείτε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη. Τηλεφωνήστε μας για να σας βοηθήσουμε στις επιλογές σας.Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου