Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Γεωύφασμα για μόνωση / στεγανοποίηση







Το γεωύφασμα για μόνωση / στεγανοποίηση Αρματούρ είναι ένα εξειδικευμένο λεπτό γεωύφασμα που χρησιμεύει σαν ενισχυτικός οπλισμός των ελαστομερών επαλειφόμενων υλικών στεγανοποίησης των ταρατσών.

Είναι πολύ πιο αποτελεσματικό υλικό σε σχέση με τα υαλοπλέγματα ή τα υαλοϋφάσματα που χρησιμοποιούνται για ανάλογες περιπτώσεις:


Υαλόπλεγμα μόνωσης - στεγανοποίησης


Το μεγάλο πλεονέκτημα με το γεωύφασμα  Αρματούρ είναι η μεγάλη του επιμήκυνση προ θραύσης που του επιτρέπει να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ελαστομέρεια των στεγανοποιητικών υλικών.

Διότι τι νόημα έχει να οπλίζουμε ένα ελαστομερές υλικό με επιμήκυνση 500% με κάποιο υαλόπλεγμα που επιμηκύνεται κατά 3% ή ένα υαλούφασμα με επιμήκυνση 4-5%;

Tο Αρματούρ έχει επιμήκυνση 50%, κι αυτό γιατί αποτελείται από μηχανική σύμπλεξη μεγάλου μήκους πολυεστερικών ινών.

Ένα ελαστομερές υλικό μόνωσης / στεγανοποίησης ταρατσών θα έχει πρόβλημα αν μπει άοπλο πάνω σε ρωγμές μεγαλύτερες των 0.7 mm. 
Η ελαστομέρειά του δεν μπορεί να βοηθήσει σε περιπτώσεις που έχουμε μεγάλες ποσοστιαία αυξήσεις του εύρους των ρωγμών και με τις ρωγμές υπάρχει το θεωρητικό ενδεχόμενο η αύξηση αυτή τα τείνει στο άπειρο.


Βασικά στοιχεία για το γεωύφασμα μόνωσης / στεγανοποίησης Αρματούρ:

- διαστάσεις: 400 x 1m  ( μπορεί να κοπεί και σε ρολά μικρότερου μήκους )

 - βάρος: 50 gr/m2

- επιμήκυνση θραύσης: 50%


Το γεωύφασμα μόνωσης / στεγανοποίησης Αρματούρ είναι συμβατό με τα ακρυλικά,τα πολυουρεθανικά υλικά και με τα υβριδικά που προέρχονται από ένα συνδυασμό των προηγουμένων.


Στην εταιρεία μας θα βρείτε επί πλέον:

- γεωυφάσματα για κήπους

- μη υφαντά γεωυφάσματα από πολυεστέρα και πολυπροπυλένιο 

- υφαντά γεωυφάσματα κλπ.


Γεωύφασμα για μόνωση / στεγανοποίηση πολύ υψηλής ποιότητας θα βρείτε στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου