Σάββατο, 21 Απριλίου 2018

Στεγανοποίηση και επιδιόρθωση μεταλλικής στέγης με αυτοκόλλητα ασφαλτόπανα
Για στεγανοποίηση και επιδιόρθωση μεταλλικής στέγης με αυτοκόλλητα ασφαλτόπανα,καλέστε μας στο 2310 428900 -ΘεσσαλονίκηΡίξτε πρώτα μια ματιά εδώ:

Αυτοκόλλητες ασφαλτικές μεμβράνες (ασφαλτόπανα): ΤιμέςΟι μεταλλικές στέγες παρουσιάζουν συχνά προβλήματα στεγανοποίησης στους αρμούς των λαμαρινών και στα σημεία στήριξης με βίδες και ροδέλες.

Οι λαμαρίνες μπορεί να είναι στη μορφή αυλακωτές/κυματοειδείς ή τραπεζοειδείς όπως και μπορεί να είναι ως προς το φινίρισμα τους γαλβανισμένες,aluzinc ή βαμμένες.

Τις περισσότερες φορές το πρόβλημα είναι εστιασμένο και δεν έχει νόημα μια καθολική στεγανοποίηση.

Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με τοπικές επικαλύψεις των προβληματικών σημείων με αυτοκόλλητα ασφαλτόπανα και ταινίες Adeflex.

Σύστημα απλό,γρήγορο και ασφαλές. 
Βγάζεις το σιλικονούχο χαρτί προστασίας στην κάτω όψη της ταινίας και κολλάς. Μερικές φορές θα χρειαστεί primer,μερικές όχι ανάλογα με τους ρύπους,τις τυχόν σκουριές και την εποχή που γίνεται η επέμβαση.

Τα αυτοκόλλητα ασφαλτόπανα Adeflex μπορούν να κάνουν και επιδιόρθωση παρατείνοντας τη λειτουργική ζωή της στέγης κατά χρόνια. 

Είναι ιδανικά για ελαφρώς σκουριασμένες λαμαρίνες

Στη μορφή τους μοιάζουν με αυτοκόλλητα μέταλλα με πάχος συνήθως 1.5mm και μεταλλικής χροιάς επικάλυψη.Μερικές φορές γίνονται άσκοπες εργασίες από λανθασμένη διάγνωση. 

Δηλαδή γίνεται στεγανοποίηση της μεταλλικής στέγης τη στιγμή που το πρόβλημα είναι οι συμπυκνώσεις υδρατμών στην κάτω πλευρά της λαμαρίνας.
Οι υδρατμοί υγροποιούνται και πέφτουν σαν σταγόνες με τη βαρύτητα.

Αυτό είναι συχνό φαινόμενο στις αμόνωτες στέγες αλλά και στις μη σωστά μονωμένες όπου ξεχνάμε σχεδόν πάντα να βάλουμε φράγμα υδρατμών.

Τα αυτοκόλλητα ασφαλτόπανα Adeflex διατίθενται σε διάφορα πλάτη για τη διευκόλυνση των εργασιών.

Για στεγανοποίηση και επιδιόρθωση μεταλλικής στέγης με αυτοκόλλητα ασφαλτόπανα,τηλεφωνήστε μας στο 2310 428900 για να σας προτείνουμε αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις.


Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM 0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου