Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

Φθηνές / οικονομικές λύσεις για μόνωση ταράτσας (2)Για φθηνές / οικονομικές λύσεις για μόνωση ταράτσας,τηλεφωνήστε μας στο 2310 428900 για να σας δώσουμε λύσεις μέσα σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό.Ρίξτε πρώτα μια ματιά στο 1ο μέρος αυτού του άρθρου εδώ:


Φθηνές / οικονομικές λύσεις για μόνωση ταράτσας (1)Στεγανοποίηση ταράτσας ( συνέχεια )


Μια άλλη φθηνή / οικονομική λύση είναι τα ασφαλτόπανα.

Υπάρχει μια μεγάλη παρεξήγηση γύρω από το θέμα και πολλοί έχουν τη λανθασμένη εντύπωση ότι πρόκειται για μια λύση δαπανηρή.

Παλιότερα μπορεί, αλλά τα τελευταία χρόνια οι τιμές έχουν κατρακυλήσει στα Τάρταρα και πλέον τα ασφαλτόπανα αποτελούν μια οικονομικά βατή λύση.

Ιδιαίτερα δε αν ψάξετε καλά κι εκμεταλλευθείτε τον ισχυρό ανταγωνισμό.

Το σοβαρό πλεονέκτημα αν προκρίνετε τη λύση αυτή είναι ότι θα πάρετε στα χέρι σας και μια εγγύηση που μπορεί να σημαίνει κάποια πράγματα ανάλογα με αυτόν που τη δίνει.

Αλλά ανεξάρτητα από την εγγύηση είναι σαφές ότι μια στεγανοποίηση με ασφαλτόπανα είναι πολύ πιο αξιόπιστη από μια αντίστοιχη λύση με επαλειφόμενα υλικά.
 Αυτό είναι κάτι που δεν σηκώνει αντίρρηση.


Για να μάθετε τα πάντα για τα ασφαλτόπανα αλλά και για τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν τη μόνωση μιας ταράτσας διαβάστε το άρθρο αυτό:

Μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα - Αττική - Θεσσαλονίκη: 30 απαντήσεις στα πάντα


Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τονίσουμε εμφατικά ότι για την μακροημέρευση οποιασδήποτε στεγανοποίησης ταράτσας είναι απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη επαρκών κλίσεων / ρύσεων.

Το νερό δεν πρέπει να λιμνάζει με τίποτα πάνω στην ταράτσα γιατί είναι θέμα χρόνου να διεισδύσει στα ενδότερα.


Μόνωση / θερμομόνωση ταράτσας : Φθηνές / οικονομικές λύσεις

Αν με τη στεγανοποίηση της ταράτσας μπορούν να βρεθούν κάποιες εύκολες λύσεις σε οικονομικά πλαίσια,με τη θερμομόνωση τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και μας καλούν να εξαντλήσουμε την ευρηματικότητά μας. 

Κι αυτό όχι γιατί τα θερμομονωτικά υλικά αυτά καθαυτά είναι ακριβά αλλά γιατί απαιτούν πρόσθετες στρώσεις στο σύστημα της μόνωσης μιας και δεν μπορούν να αφεθούν εκτεθειμένα κλπ.

Αλλά περισσότερα για φθηνές / οικονομικές λύσεις για θερμομόνωση ταράτσας θα δούμε στο επόμενο μέρος αυτού του άρθρου.


Μπορείτε πάντα να μας καλείτε για το θέμα αυτό στο 2310 428900 - Θεσσαλονίκη.Χρήστος Στρογγύλης
Πολ. Μηχ/κός – MBA – DipM0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου